Hillary Clinton a petrecut Revelionul în spital

1 ianuarie, 2013

Nu e vorba despre vreo acţiune umanitară şi nici nu şi-a vizitat vreo rudă aflată în suferinţă. Ea însăşi a fost internată duminică, din cauza unui cheag de sânge.

Nu e vorba despre vreo acţiune umanitară şi nici nu şi-a vizitat vreo rudă aflată în suferinţă. Ea însăşi a fost internată duminică, din cauza unui cheag de sânge.

Deşi medicii erau optimişti cu privire la evoluţia stării de sănătate a Secretarului de Stat, după comoţia cerebrală suferită în urmă cu două săptămâni, iată că, mai nou, au decis reinternarea pacientei lor. Motivul: o tromboză, adică apariţia unui cheag de sânge care a dus la obturarea unui vas sangvin.

Şefa diplomaţiei americane, în vârstă de 65 de ani, se află acum sub observaţie la Spitalul Presbiterian din New York, unde i se administrează anticoagulante, potrivit unui comunicat al consilierului acesteia, Philippe Reines,

„Medicii săi vor continua să îi evalueze starea de sănătate, dar şi celelalte probleme legate de comoţia cerebrală. Ei vor stabili dacă este necesar să se întreprindă alte acţiuni“, a mai scris Reines, fără să ofere detalii suplimentare despre starea lui Clinton, care a fost afectată de o flebită în 1998, pe când soţul ei, Bill Clinton, era preşedintele Statelor Unite.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg