Hillary Clinton a suferit o comoţie cerebrală

17 decembrie, 2012

Soţia fostului preşedinte american Bill Clinton şi actuala ocupantă a postului de secretar de stat al SUA a suferit joi un atac cerebral minor. Se ştia despre Hillary Clinton că suferă de un virus gastric, care a determinat-o să anuleze, la începutul săptămânii trecute, o deplasare în Maroc, dar şi vizitele oficiale din Tunisia şi Abu Dhabi.

Soţia fostului preşedinte american Bill Clinton şi actuala ocupantă a postului de secretar de stat al SUA a suferit joi un atac cerebral minor.

Se ştia despre Hillary Clinton că suferă de un virus gastric, care a determinat-o să anuleze, la începutul săptămânii trecute, o deplasare în Maroc, dar şi vizitele oficiale din Tunisia şi Abu Dhabi.

Joi, starea ei de sănătate s-a agravat, iar Hillary a fost în imposibilitatea de a-şi continua activitatea. „Dna Clinton s-a deshidratat şi a lesinat, suferind o comoţie cerebrală“, a explicat purtătorul de cuvânt Philippe Reines într-un comunicat.

Incidentul a creat panică la Casa Albă, iar preşedintele Barack Obama s-a interesat personal de situaţia secretarului de stat, cerând să fie înştiinţat de orice schimbare a stării ei de sănătate. Din fericire, se pare că Hillary a suferit un atac minor, iar medicii sunt optimişti.

„Ea se recuperează acasă şi va fi monitorizată cu regularitate de către medicii săi. La recomandările acestora, ea va continua să lucreze de acasă săptămâna viitoare, rămânând în contact cu Departamentul de Stat şi alţi oficiali“, se mai arată în acelaşi comunicat. „Ea speră să se poată întoarce rapid la muncă“, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg