Hillary Clinton e cu nervii la pământ!

23 septembrie, 2015
1 hilary clinton jpg jpeg

Candidatura la preşedinţia Americii nu e lucru uşor. Hillary simte asta din ce în ce mai mult, pe măsură ce tot apar dezvăluiri jenante despre ea, menite să-i pună beţe-n roate!

image

O nouă carte pe care o va lansa Edward Klein scoate la iveală o faţă a lui Hillary pe care mulţi n-ar fi bănuit-o: soţia lui Bill Clinton are adesea crize de nervi şi ieşiri violente. Cartea cu pricina, Unlikeable: The Problem With Hillary, va fi lansată pe 28 septembrie şi cu siguranţă va ridica nişte semne de întrebare în mintea unora dintre alegătorii ei. Klein a folosit surse chiar din echipa de campanie a lui Hillary.

"Unul dintre oameni mi-a spus că ea însăşi a recunoscut că are probleme mari şi că nu-şi poate stăpâni furia. Odată chiar a aruncat cu un pahar mare cu apă în biroul ei, urlând din toţi rărunchii în timpul unui scandal cu consiliera lui Obama, Valerie Jarrett. Îşi pierde controlul atunci când este sub presiune, iar stresul este foarte mare. Ba chiar odată, în timpul unei conversaţii telefonice cu Obama, a curăţat cu mâna dreaptă întreg biroul, într-o izbucnire temperamentală, aruncând pe jos toate rechizitele, pozele, paharele", a poveastit sursa citată de Klein.

Cât despre certurile cu înjurături aruncate soţului Bill Clinton, în timpul cărora dă cu telefonul de pământ - astfel de episoade, susţine autorul cărţii, ar fi la ordinea zilei. Mai mult, acesta susţine că fiica ei, Chelsea, i-ar fi moştenit întru totul temperamentul - iar dovada ar fi izbucnirea ei la un cocktail party, din cauza unui articol din New York Times care o denigra pe mama ei, Chelsea cerând atunci ca autorul articolului să fie concediat!

Foto: WENN



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg