Hillary Clinton e cu nervii la pământ!

23 septembrie, 2015
1 hilary clinton jpg jpeg

Candidatura la preşedinţia Americii nu e lucru uşor. Hillary simte asta din ce în ce mai mult, pe măsură ce tot apar dezvăluiri jenante despre ea, menite să-i pună beţe-n roate!

image

O nouă carte pe care o va lansa Edward Klein scoate la iveală o faţă a lui Hillary pe care mulţi n-ar fi bănuit-o: soţia lui Bill Clinton are adesea crize de nervi şi ieşiri violente. Cartea cu pricina, Unlikeable: The Problem With Hillary, va fi lansată pe 28 septembrie şi cu siguranţă va ridica nişte semne de întrebare în mintea unora dintre alegătorii ei. Klein a folosit surse chiar din echipa de campanie a lui Hillary.

"Unul dintre oameni mi-a spus că ea însăşi a recunoscut că are probleme mari şi că nu-şi poate stăpâni furia. Odată chiar a aruncat cu un pahar mare cu apă în biroul ei, urlând din toţi rărunchii în timpul unui scandal cu consiliera lui Obama, Valerie Jarrett. Îşi pierde controlul atunci când este sub presiune, iar stresul este foarte mare. Ba chiar odată, în timpul unei conversaţii telefonice cu Obama, a curăţat cu mâna dreaptă întreg biroul, într-o izbucnire temperamentală, aruncând pe jos toate rechizitele, pozele, paharele", a poveastit sursa citată de Klein.

Cât despre certurile cu înjurături aruncate soţului Bill Clinton, în timpul cărora dă cu telefonul de pământ - astfel de episoade, susţine autorul cărţii, ar fi la ordinea zilei. Mai mult, acesta susţine că fiica ei, Chelsea, i-ar fi moştenit întru totul temperamentul - iar dovada ar fi izbucnirea ei la un cocktail party, din cauza unui articol din New York Times care o denigra pe mama ei, Chelsea cerând atunci ca autorul articolului să fie concediat!

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg