Hillary Clinton, îngrozită de Donald Trump

10 septembrie, 2015
Hillary Clinton jpeg

Soţia lui Bill Clinton le-a dezvăluit apropiaţilor că este speriată de moarte de republicanul miliardar cu care se va confrunta la alegerile prezidenţiale americane. Care este motivul?

image

Candidata democraţilor a avut o cădere nervoasă în faţa unui grup de prieteni, recunoscând că este îngrozită de adversarul ei new-yorkez, fiindcă acesta îi cunoaşte toate secretele şi este singurul candidat care îi poate distruge visul de a ajunge la Casa Albă, a dezvăluit o sursă pentru "Globe". "Hillary şi soţul ei, Bill, sunt prieteni cu Trump de ani de zile. Ea a fost la cea de-a treia nuntă a lui, iar Bill îi este partener de golf lui Trump de multă vreme. Donald ştie multe despre culisele familiei Clinton şi mai este şi brutal de onest atunci când e nevoie. De-asta Hillary le-a spus prietenilor: Donald mă poate distruge! Mi-e frică de el ca de dracu'! Şi-aşa are destule scandaluri pe cap. Încă unul i-ar distruge şansele la alegeri. Este sigură că el îi va întoarce pe dos dosarul medical, iar ea încearcă de mult timp să-şi ascundă problemele de sănătate", comentează aceeaşi sursă. Şi, ce-i drept, dacă am pleca urechea la sursele folosite de "Globe", ar reieşi că Hillary este alcoolică şi că a avut până acum trei atacuri cerebrale.

image

"Să fiţi siguri că Donald ştie tot despre Hillary! Şi ar fi în stare s-o trimită şi la închisoare", a subliniat sursa. "Eu sunt ultimul om cu care Hillary ar vrea să se confrunte. E disperată! E tristă! Şi e nervoasă! Hillary e oricum investigată de FBI pentru e-mailurile ei ilegale din vremea când lucra în administraţia lui Obama. Nu are cum să-şi ducă la capăt candidatura cu această ivnentigaţie pe cap", a spus Trump recent. Iar asta confirmă că... "şi el ştie că ea ştie ce ştie el" - ca să ne păstrăm în registrul amuzant al intrigilor politice.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg