Hollywood, camera de tortură: vedete care s-au înfometat şi s-au îngrăşat radical!

13 ianuarie, 2015
hepta 1855743 jpeg

Ce chin! Te înfometezi până ajungi să nu te mai ţii pe picioare, apoi te transformi într-un obez respingător. Şi toate acestea de dragul carierei în Cetatea Filmului. Dar se întreabă vreunul la ce riscuri îşi supune organismul?

Un actor profesionist împotriva unui boxer profesionist poate părea un meci ce sună a nebunie. Şi totuşi, cum l-a înfruntat Mickey Rourke pe adversarul său, Elliot Seymour, care nu avea nici jumătate din vârsta lui? Dar meciul de la Moscova a fost o reală surpriză pentru toată lumea: după numai patru minute, actorul şi-a trimis adversarul pe tuşă. Însă zvonurile că şi-ar fi cumpărat victoria nu s-au lăsat aşteptate, iar el a încercat să le respingă vehement, declarând că s-a antrenat serios zi de zi. „Am pierdut pentru acest meci 15 kilograme, dar am consumat multe proteine de carne”, a declarat starul din „9 săptămâni şi jumătate”. El susţine că este interesat de câteva scenarii ce vizează roluri cu boxeri.

Mickey Rourke (62) - Fit pentru ring (foto stânga)

A povestit că a consumat 15 kilograme de bacon pentru a se face faţă meciului cu boxerul profesionist.

image

Însă Mickey nu este singurul star de la Hollywood care a suferit pentru cariera sa. Vezi mai multe staruri transformate!

Recent, Jake Gyllenhaal s-a „umflat” pentru un rol de luptător în ring. Iar pentru un alt film, a fost nevoit să slăbească 15 kilograme. Se pare că lupta pentru un rol îi face pe actorii de la Hollywood să fie prinţi şi cerşetori şi să sară cu uşurinţă de la mărimea XXS la mărimea XXL. Pe principiul: dacă-i ordin, cu plăcere!

image

Jake Gyllenhaal (33) 2013 - De la silfid la Incredibilul Hulk

Mai întâi s-a înfometat pentru “Nightcrawler” şi apoi s-a antrenat pentru rolul de boxer din filmul “Southpaw”, trabsformându-se într-un pachet XXL de muşchi.

image

Din greu a muncit şi vedeta din „Lost”, Matthew Fox, care a dat jos în urmă cu doi ani un sfert din greutatea sa, dar a fost nevoit ca, în acelaşi timp, să îşi evidenţieze muşchii: „Pentru anumite scene, eram nevoit sa mănânc timp de o săptămână doar 1200 de calorii. Pentru asta, mâncam broccoli gătit la abur şi pastile cu proteine. A fost crunt!”. Cu siguranţă vedeta din „Lost” este genul atletic, dar în thrillerul „Alex Cross” a suferit câteva „mutaţii genetice”, luând în greutate 20 de kilograme.

image

Însă aceste modificări frecvente şi bruşte de greutate au un grad mare de risc. Spre exemplu, Matthew McConaughey este nevoit să ia şi acum pastile care să îi protejeze stomacul, iar Christian Bale a rămas cu vergeturi pe tot corpul. Dar iată că mulţi actori de renume sunt dispuşi să îşi asume aceste riscuri în numele celebrităţii. Şi mulţi ştiu că aceste roluri extreme sunt mană cerească pentru promovarea unui film, iar pentru mulţi, acest compromis poate aduce şi un premiu important. Şi cei care ajung în acest iad al sacrificiului pentru un rol sunt apreciaţi şi ajung, adesea, să devină celebrii din acest motiv. Matthew McConaughey şi Jared Leto au recunoscut că au avut parte de zile în care nu îşi mai simţeau trupul, în care nu mai aveau putere nici să mănânce, dar găseau resurse să joace în continuare. Nimic nu mai conta.

image

Matthew McConaughey (45) 2012 - Numai piele şi os (foto sus dreapta). În patru luni de înfometare, Matthew arăta ca un schelet pentru rolul pe care avea să-l interpreteze în filmul “Dallas Buyers Club”. Efortul nu a rămas nerăsplătit, acesta câştigând Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol principal.

Acum se vede ca s-a mai îngrăşat pentru a-şi reveni la forma iniţială.

image

Jared Leto (42) 2012 - Foamea? Doar o senzaţie (foto stânga). Colegul lui Matthew din acelaşi film, “Dallas Buyers Club”, a purtat o perioadă haine XXS şi a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar. Cu câţiva ani înainte, acesta se îngrăşase 28 de kilograme pentru rolul din "Chapter 27".

image

Maestrul „YOYO” este, cu siguranţă, Christian Bale. În anul 2000 s-a antrenat pentru „American Psycho” şi patru ani mai târziu s-a înfometat pentru „Maşinistul”, pierzând 31 de kilograme. A recunoscut că avea zile în care mânca doar un măr. În 2010 se antrena pentru „The Fighter”, pentru ca în 2013 să mănânce toată ziua numai cheesburger pentru a ajunge la greutatea cerută de scenariu. Iar acum a slăbit din nou. Pentru cât timp? Până când va râvni la un nou Oscar...

image

Christian Bale (40) 2013 - Maestrul transformărilor

Îl putem numi şi maestul “YOYO”, căci nimeni nu a trecut prin atâtea schimbări dramatice de greutate. Cel mai recent pentru filmul “American Hustle”:

image

Acum arată mult mai bine, graţie şi rolului din "Exodus" (foto stânga)

Matt Damon (44) 2013 - Mop vs. musculos

Actorul a muncit din greu pentru a obţine trupul etalat în SF-ul „Elysium”. Patru ore pe zi, acesta stătea la sală şi se antrena cu specialişti în domeniu. Acum a revenit la starea iniţiala, ceva mai pufoasă.

image


Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg