Hollywood-ul în imagini. Cele mai amuzante ipostaze ale săptămânii

30 octombrie, 2014
carmen electra si amber rose spl871000 001 jpeg

A luat prima notă de zece din istorie şi sunt multe şanse ca tot ea s-o primească şi pe ultima. Chiar dacă, în cazul de faţă, fosta gimnastă nu evoluează nici la bârnă, nici la paralele, ci pe braţele muncite ale unor domni bine. Iar dacă aceştia nu

Nadia Comăneci

Atenţie, divă la aparate!

A luat prima notă de zece din istorie şi sunt multe şanse ca tot ea s-o primească şi pe ultima. Chiar dacă, în cazul de faţă, fosta gimnastă nu evoluează nici la bârnă, nici la paralele, ci pe braţele muncite ale unor domni bine. Iar dacă aceştia nu sunt atenţi, Nadia ar putea greşi aterizarea: de la solul cel stabil, în apele cele tulburi. Ce concluzie tragem din aceste figuri imortalizate la Cannes? Să nu te încrezi niciodată-n bărbaţi!

image

Carmen Electra & Amber Rose

Guess who?

Iată două exemple de rezultate care nu-s pe măsura intenţiilor. Carmen a vrut să sperie, dar, în ciuda „salatei“ de haine, este cât se poate de atrăgătoare. În schimb, Amber a căutat un costum mulat, de fiară sexy, însă a reuşit să fie doar… monstruoasă.

image

Miley Cyrus

Guess who? Partea a II-a…

Am mai discutat despre asta. Despre acele vedete care se ascund de paparazzi şi, ca să nu atragă atenţia, apar aşa… Sigur că cei din aeroportul din Sydney n-au băgat de seamă arătarea îmbrăcată în unicorn, care, pentru o deghizare completă, cară după ea şi-un căluţ de mare, de pluş. Un cal, mai degrabă.

image

Sarah Jessica Parker

Are spatele asigurat

Cam aşa e cu vedetele. Au întotdeauna pe cineva, acolo, care le păzeşte spatele. Ţi-ai pus bluza pe dos? Acel cineva ţi-o întoarce pe faţă. Ai combinat sandalele cu şosete? El are grijă să-ţi spună c-ai fost inspirată. Faci un selfie pe platourile de filmare? Îşi dă şi el tag.

image

Jackie Chan & Paris Hilton & Rihanna

Pe blana lor

Trei feluri de a-şi sau a se purta cu animăluţul preferat. Îl poţi mângâia, ca Jackie Chan, şi-i va plăcea. Îl poţi îmbrăca în hăinuţe ca ale tale, cum face Paris Hilton, şi te va urî. Sau îl poţi purta, nonşalant, pe braţ, şi nu va avea nimic de zis. Dar va vorbi PETA în locul lui: Huă!

foto: guliver/splash news/getty images, heptaRecente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg