Hollywoodul a luat foc! Ce vedete au fost evacuate din propriile case din cauza incendiului din California?

11 noiembrie, 2018
1 fotojet 1 jpg jpeg

Nu contează că sunt bogaţi şi faimoşi, incendiul izbucnit la sfârşitul săptămânii prin localităţile mai mult sau mai puţin înstărite din California n-a iertat pe nimeni. Vedete de primă mână au fost nevoite să împacheteze în timp record şi să-şi părăsească vilele, care au căzut apoi pradă flăcărilor.

Mii de oameni au fost evacuaţi weekendul acesta din cauza incendiului izbucnit în regiunea Los Angeles – Malibu şi Calabasas, mai exact - şi a fumului înecăcios care se apropia ameninţător de casele lor. Printre aceştia s-au numărat şi câteva dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul american.

Lady Gaga, Martin Sheen şi Kim Kardashian West sunt numai câteva staruri care şi-au părăsit casele pentru a-şi salva viaţa. Şi, în toată nebunia creată de asemenea dezastru, VIP-urile au considerat necesar să-şi ţină la curent fanii via social media. Astfel, unii dintre ei s-au transformat în adevăraţi reporteri care au transmis de la faţa locului întreaga situaţie înspăimântătoare.  

image

Shannen Doherty, care a fost plecată din oraş când a izbucnit incendiul, a declarat online că prietenii care stăteau la ea în casă weekendul acesta au părăsit în siguranţă vila împreună cu câinii vedetei, de teamă să nu cumva să păţească ceva dacă ar fi rămas. Ceea ce s-ar fi întâmplat pentru că, cel mai probabil, casa lui Shannen a ars. Cu toate astea, actriţa nu şi-a exprimat atât regretul că a rămas fără un acoperiş deasupra capului, cât mai ales recunoştinţa cu privire la activitatea lăudabilă desfăşurată de echipamentele de pompieri.  

Alt evacuat VIP, Martin Sheen, adică starul din Apocalypse Now, a declarat, pentru un post de radio local, că acest incendiu este cel mai grav dintre toate câte a văzut până acum şi că se aşteaptă ca vila sa să fie distrusă în flăcări. Sheen a oferit acest interviu după ce fiul lui, Charlie Sheen, scrisese pe Twitter că n-a putut să-şi contacteze tatăl, iar cei care lucrează la postul de radio cu pricina au reuşit ei să stea de vorbă cu Martin. Sheen Sr. a spus, cu această ocazie tuturor, că el şi soţia lui sunt bine şi că vor dormi împreună în maşina lor.  

image

Autorităţile americane au declarat că două persoane au murit deja în incendiu şi că cel puţin 150 de case au fost mistuite în flăcări.  

Alyssa Milano a fost altă vedetă afectată de incendiu. Ea a scris online că vila ei era în pericol chiar de vineri, dar că a primit ajutorul necesar pentru ca ea, copiii ei şi caii lor să părăsească proprietatea şi să se adăpostească într-un loc sigur. În cursul zilei de sâmbătă aştepta încă veşti cu privire la starea casei sale.

image

Caitlyn Jenner a fost evacuată şi ea din propria casă şi, chiar dacă a văzut prin presă imagini cu vila ei intactă, a spus că nu poate estima paguba decât când i se va permite să revină acasă.

“Lumea a luat, pur şi simplu, foc. Şi, din păcate, lucrul acesta a devenit tot mai obişnuit aici, în California”, a declarat actriţa Natalie Portman vineri seara la un eveniment la care a participat. Ea a mai declarat că le-a vorbit copiilor ei despre incendiu şi despre efectele dăunătoare ale acestuia, pentru ca aceştia să se simtă în siguranţă şi să înţeleagă situaţia în ansamblu.

Kim Kardashian a postat un filmuleţ pe Instagram cu flăcările ameninţătoare, pe care a scris “Rugaţi-vă pentru Calabasas!” Regina reality show-urilor a recunoscut că de-abia ajunsese acasă când s-a dat ordinul de evacuare din partea autorităţilor şi n-a avut la dispoziţie decât o oră ca să-şi facă bagajul şi să părăsească apoi incinta.

image

Sora ei, Khloe Kardashian, şi-a părăsit şi ea casa, alături de fiica ei True, după care a încercat să dea un ajutor autorităţilor americane. Ea s-a filmat cu o mască pe faţă – care să o protejeze împotriva fumului înecăcios – şi în drum spre magazin, ca să le cumpere apă şi lucruri esenţiale pompierilor care au salvat vieţile oamenilor.  

În timp ce Tori Spelling a fost şi ea nevoită să-şi ia familia şi să se refugieze în siguranţă - adică la prietena ei cea bună, Jennie Garth - , Orlando Blooms a mai rămas acasă la el atât cât să poată face o poză reprezentativă cu flăcările de pe strada lui, după care a plecat şi el mâncând pământul din calea incendiului. 

image


Recente pe Ok! Magazine

Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg