Home Alone, după 30 de ani. Cum arată acum protagoniștii eternului film de Crăciun?

21 decembrie, 2022

De la lansarea lui în anul 1990, Home Alone este filmul tău preferat de Crăciun. Nu vorbim doar despre un clasic al genului, ci și despre o peliculă pe cât de veche, pe atât de nemuritoare. Cum îi regăsim, azi, pe protagoniștii ei?

home alone profimedia 0563024917 jpg

MACAULAY CULKIN

home alone profimedia 0680173578 jpg

Chestia aia cu știi că ai îmbătrânit când afli că Macaulay are 42 de ani este încă valabilă... Da, tipul din imagine este unul și același cu adorabilul Kevin McCallister, puștiul blond care rămâne singur acasă, de Crăciun. Cunoscut o viață întreagă datorită acestui celebru film, Culkin n-a reușit să scape de eticheta Home Alone. Pe plan personal, cel puțin, nu mai este singur de Crăciun, ci împreună cu logodnica Brenda Song și cu fiul lor, adorabilul Dakota.

DEVIN RATRAY

Îl recunoașteți pe nesuferitul frate mai mare al lui Kevin, Buzz? Actorul care l-a interpretat pe roșcovan în seria Home Alone are acum 45 de ani și a revenit în actualitate, dar nu din motivele care trebuie. În decembrie 2021, Ratray ar fi încercat să își sugrume iubita într-o cameră de hotel din Oklahoma. Apoi, în august 2022, poliția a anunțat că Ratray era investigat pentru un presupus viol care a avut loc în septembrie 2017. Presupusa victimă, care era prietenă cu Ratray de 15 ani, l-a acuzat pe actor că i-a pus un drog în băutură și apoi a profitat de ea.

JOE PESCI

Legendarul actor de Oscar a ajuns la 79 de ani și nu și-a câștigat faima și renumele doar prin rolul din Home Alone/Singur Acasă. Pesci a jucat în mult aclamatul film Goodfellas în același an în care l-a portretizat și pe banditul Harry în Home Alone, rol pe care l-a reluat și în anul 1992. Dincolo de activitatea lui de pe marile ecrane, se știe că Pesci a fost căsătorit cu actrița Claudia Haro din 1988 până în 1992, mariaj din care a rezultat o fiică. Apoi, acesta s-a logodit cu modelul Angie Everhart, dar cei doi s-au despărțit în 2008.

DANIEL STERN

Daniel Stern (58 de ani) s a schimbat foarte mult de la filmările pentru «Singur acasă» și până acum jpeg

Actorul, ajuns acum la 65 de ani, era acel pungaș cu păr vâlvoi care plănuia împreună cu Harry (Joe Pesci) să jefuiască casa familiei lui Kevin. Cum s-a terminat aventura lor, știm cu toții, prea bine. Stern a continuat să joace în special în comedii, dar puțini știu că actorul este și un sculptor apreciat, care a creat piese pentru proiecte de artă publică în toată California de Sud. Căsătorit cu actrița Laure Mattos din anul 1980, Daniel este tatăl a trei copii. Singurul lui băiat, Henry Stern, este senator al statului California din partea democraților.

CATHERINE O’HARA

Actrița născută în Canada a interpretat-o pe mama lui Kevin, Kate McCallister, în primele două filme Home Alone/Singur Acasă. Apoi, a mai jucat în numeroase alte filme și a câștigat și un premiu Emmy în anul 2020, însă figura ei li se pare multora familiară grație celebrei serii despre care vorbim în aceste pagini. Acum în vârstă de 68 de ani, actrița cunoscută mai ales pentru rolurile ei de comedie este căsătorită cu producătorul Bo Welch din 1992 și au împreună doi copii.

Foto: Getty Images, Profimedia, ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg