Horia Brenciu, despre Dan Bittman: “El zice nişte lucruri din frustarea pe care a acumulat-o”

30 octombrie, 2020
2 brenciu8 jpg jpeg

Horia Brenciu îl înţelege pe Dan Bittman, dar nu îi susţine cauza. Artistul crede că liderul trupei Holograf nu ar fi făcut acele declaraţii în urmă cu câteva luni şi că a luat atitudine atunci când lucrurile au devenit de nesuportat.

“Eu cu Dan Bitman am o lungă relaţie de prietenie. Ştiu multe lucruri din viaţa lui. Eu nu sunt omul care te şterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relaţie pe care nicio declaraţie nu poate să o combată. El zice nişte lucruri pe deplină motivaţie din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simţea aşa ceva.”, a spus Horia Brenciu într-un interviu.

Artistul are convingerea că oamenii ar trebui să nu se mai gândească  în fiecare zi la izolare, la  numărul morţilor, infectărilor, vaccinurilor, ci să reînveţe să trăiască.

“Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândeşte-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg