Horia Tecău a petrecut cu celebra Martina Hingis

2 iunie, 2016
Martina Hingis Horia Tecau jpeg

Tenismanul român a fost sărbătorit la Paris de elita sportului alb.

image

Performanţele excepţionale ale cuplului Horia Tecău - Jean Julien Rojer de anul trecut continuă să fie recunoscute şi apreciate în toată lumea. Tecău a primit aseară trofeul de campion mondial la dublu pentru anul 2015, din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis.

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer

Horia Tecău a fost premiat în cadrul galei World Champions Dinner, organizată anual la Paris în timpul turneului de la Roland Garros.

Foarte elegant, starul tenisului românesc a fost primit cu aplauze de lumea bună a sportului şi a a ridicat singur trofeul, întrucât partenerul său de dublu, Jean Julier Rojer, se află în Olanda.

image

Printre ceilalţi laureaţi ai galei s-a aflat şi legendara Martina Hingis, declarată cea mai bună jucătoare din lume la dublu în 2015, alături de indianca Sania Mirza.

Cei doi au luat cină împreună şi s-au fotografiat, zâmbitori, declarând însă că le simt lipsa partenerilor lor de dublu, Julian Rojer, respectiv Sania Mîrza.

În cadrul evenimentului de la Paris au mai fost premiaţi, printre alţii, Novak Djokovic şi Serena Williams, juniorii Taylor Fritz şi Dalma Galfi şi echipele de Cupa Davis şi Fed Cup ale Marii Britanii şi Cehiei.Recente pe Ok! Magazine

DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg