Horoscop 2020: Află ce-ţi rezervă astrele în anul care tocmai a început!

3 ianuarie, 2020
1 horoscop 2020 jpg jpeg

Berbec 21.03-19.04

Începe un an în care eşti de neoprit. Eşti determinat să obţii tot ce ţi-ai propus în anul care tocmai s-a încheiat, dar nu ai reuşit. Profiţi din plin de valul de noutăţi care suflă în spatele tău: un nou job, o nouă poveste de iubire şi poate chiar şi un copil. Vor apărea şi mici momente de cumpănă, însă determinarea ta te va face să treci peste. Nu te vei speria de schimbările aduse de 2020; ai o putere mare de adaptare şi de muncă. Vor exista şi perioade în care vei avea senzaţia că nu faci faţă stresului, dar vei avea nişte lecţii de învăţat şi din asta. Luna iunie va fi cea mai bună lună pentru nativii din Berbec, în care vor fi extrem de optimişti, lucru care le va da putere să depăşească toate obstacolele. Vei avea parte şi de o serie de schimbări pozitive, care te vor stimula cu energie bună şi te vor ajuta să cunoşti oameni noi. Spre finalul verii este indicat să aplici pentru un job nou. Vei avea sorţi de izbândă!

Taur 20.04-20.05

Startul îl vei lua în forţă şi vei duce la bun sfârşit proiecte pe care le credeai imposibile. Independenţa şi libertatea sunt cuvintele de ordine şi vei lua decizia să pui interesele personale mai presus de orice. Refuzi să te mai sacrifici pentru alţii şi asta va duce la o ruptură ireversibilă în viaţa de cuplu. Astrele, însă, vor fi de partea ta tot anul, patru planete unindu-se pentru a te ajuta: Jupiter în Capricorn îţi aduc noroc, Saturn şi Pluto îţi stimulează determinarea şi Uranus îţi conferă poftă de viaţă. Apropiaţii şi familia parcă nu vă vor recunoaşte în acest an. Plini de energie şi optimism, vei duce la bun sfârşit multe dintre planurile pe care le tot amânai în trecut. Ai mare grijă la extenuare, căci s-ar putea ca tot efortul acesta comprimat să te doboare. Nu neglija ieşirile cu prietenii sau vacanţele cu persoane alături de care îţi face plăcere să te destinzi.

Gemeni 21.05-20.06

Este un an care te va pune la încercare în ceea ce priveşte domeniul practic şi cel financiar. Aceste aspecte mai puţin plăcute te vor determina să găseşti rapid soluţii. Vei avansa încet, dar sigur în carieră, deşi anumiţi colegi îţi vor cam pune beţe în roate. Nu lăsa problemele financiare care vor apărea să te acapareze, deoarece pe la jumătatea anului te vei afla într-un impas căruia cu greu îi vei face faţă. Trebuie să îţi păstrezi calmul pentru a nu claca. Spre finalul anului vei avansa în carieră şi starea ta de spirit se va schimba. Iar pentru că urmează o perioadă plină de întâmplări frumoase, celibatarii au toate şansele să îşi găsească jumătatea. Însă deoarece prima parte a anului va fi fost dificilă, ai grijă să nu porneşti cu stângul în noua relaţie.

Rac 21.06-22.07

Racii nu vor întâmpina nicio dificultate în a urma ritmul impus de astre. Vor face tot ce le stă în putinţă să îşi demonstreze abilităţile la locul de muncă. Este un an plin de efervescenţă, cu provocări profesionale şi decizii sentimentale. Poate fi vorba şi de o ruptură definitivă în plan amoros, dar sacrificiul acesta va deschide o poartă către o relaţie nouă şi mult mai armonioasă. Celibatarii nu refuză nicio aventură de-o noapte şi vor avea o vară nebună, care îi va ajuta să renască. Vei avea suficient de multe obiective de atins la locul de muncă, dar nu te vei da bătut. Moralul îţi va fi ridicat cu o promovare sau o mărire de salariu venită în mod neaşteptat, dar trebuie să ai mare grijă la cei din jur, căci antipatiile pot naşte reacţii neaşteptate în rândul colegilor. Un examen important sau un test va trebui trecut în a doua jumătate a anului, dar nimic nu îţi va sta în cale şi vei fi pe cai mari şi atunci.

Leu 23.07-22.08

Este recomandat să ai mai multă răbdare pe parcursul acestui an, deoarece pot apărea momente neaşteptate de bulversare. Este cazul să te reinventezi, însă fără să te stresezi. Schimbările survenite la locul de muncă ar trebui să te motiveze şi să te facă să demonstrezi că îţi meriţi poziţia. Jupiter, Saturn şi Pluto te forţează, cumva, să faci schimbări de care nu te credeai în stare. Anul acesta eşti foarte axat pe dezvoltarea personală, vrei să evoluezi şi vrei să îţi faci toate poftele. Ai foarte multe momente de introspecţie şi te vei întreba dacă te afli în relaţia potrivită, la jobul potrivit sau dacă interacţionezi sau nu cu persoane toxice. Aşadar, nu este un an uşor, dar nici unul extrem de greu. Este unul al reinventării şi regăsirii în plan personal. Luna ianuarie este cea mai bună şi îţi va da doza de optimism pentru tot anul. Dacă eşti celibatar, există mari şanse să te arunci într-o nouă relaţie de succes.

Fecioară 23.08-22.09

Stabilitatea este cuvântul de ordine în 2020 şi asta se va putea remarca în toate palierele vieţii. Viaţa amoroasă se va stabiliza, te vei putea căsători sau apare un copil, deşi iubirea nu se va număra printre priorităţile tale. Viaţa profesională va pune stăpânire pe determinarea ta şi vei face tot posibilul să te remarci sau să îţi creşti propria afacere. Ai grijă să nu laşi această determinare să afecteze viaţa de cuplu, mai ales dacă ţi-ai întemeiat de curând o familie. Spre finalul anului, atât superiorii, cât şi colegii de la locul de muncă vor fi uimiţi de capacitatea ta de muncă şi de rezultatele obţinute. S-ar putea să ai şi momente în care te va răpune suprasolicitarea, aşa că nu este indicat să neglijezi momentele de repaus şi vacanţele. Evită pe cât posibil să comunici virtual, deoarece nu vei fi întotdeauna înţeles. În stilul tău perfecţionist, ai aşteptări prea mari de la cei din jur şi ar trebui să fii mai tolerant.

Balanţă 23.09-22.10

Ca să te faci remarcat pe parcursul acestui an trebuie să dai dovadă de mult pragmatism şi dedicare. Nu e cazul să te enervezi la primul conflict care îţi apare în cale şi vei avea de învăţat lecţia răbdării. Uneori ai tendinţa să fii arogant cu cine nu trebuie, iar nişte discuţii aprinse cu superiorii, cam pe la mijlocul anului, te vor face să înţelegi că, uneori, ierarhia contează. Dacă îţi doreai o schimbare, aceasta va veni în prima jumătate a anului printr-o mutare de domiciliu sau chiar o mutare din ţară. Un an plin de provocări, un an al evoluţiei personale şi spirituale pentru nativii acestei zodii. Ai capacitatea de a nu lăsa stresul să te doboare, iar optimismul e o trăsătură care te defineşte şi te ajută în multe situaţii. Ai grijă să te protejezi de emoţiile negative ale celorlalţi, ca să îţi păstrezi echilibrul. Ultima parte a lui 2020 te va găsi cu toate pânzele sus: mintea şi trupul se vor uni pentru a rezolva probleme care te macină de ceva vreme

Scorpion 23.10-21.11

Curajul, determinarea şi intuiţia excelentă te vor ajuta să ai o ascensiune profesională neaşteptată. Eşti hotărât să nu laşi pe nimeni să îţi strice traiectoria, dar în drumul tău spre succes s-ar putea să ai nişte pusee de nervi care vor deranja. Vei refuza compromisurile de orice fel în viaţa profesională şi eşti hotărât să renunţi la orice relaţie toxică care îţi afectează echilibrul emoţional. Celibatarilor nu le este recomandat ca, în 2020, să pună bazele unei relaţii serioase, căci astrele nu ţin cu ei în acest sens. Te atrag aventurile de o noapte şi este recomandat să trăieşti mai mult clipa. Şi toate acestea din cauza lui Uranus, care va pune accentul pe independenţă şi libertate. Aşadar, domeniul cel mai bine aspectat este cel profesional, iar spre finalul anului vei avea parte de o promovare sau chiar şi o relocare în străinătate. Ai grijă să faci şi o introspecţie, pentru că multe lucruri făcute în grabă pot lăsa urme greu de remediat după eşec

Săgetător 22.11-22.12

Ai fost foarte afectat pe plan personal în 2019, iar anul care tocmai a început te va ajuta să vezi mai clar lucrurile şi să încerci să mai salvezi ceva, asta în cazul în care se mai poate. Te gândeşti serios şi la o cerere în căsătorie sau la oficializarea relaţiei. Începutul lui septembrie îţi va întări toate aceste dorinţe. Din punct de vedere financiar, ai de făcut nişte investiţii care te determină să faci şi mai multe economii, pe de altă parte. Deşi visai la o vacanţă, va trebui să îţi recalculezi bugetul dacă doreşti să renovezi casa sau să îţi schimbi maşina. Astrele te susţin şi îţi conferă armele necesare să îţi duci toate aceste planuri la bun sfârşit. Trebuie să le ajuţi şi tu puţin, însă, iar pentru asta e nevoie de efort suţinut. Trebuie să renunţi şi la o parte din viciile care până acum te ţineau în loc. Un proiect personal care va îmbina utilul cu plăcutul va prinde contur spre final de 2020 şi se va concretiza anul următor.

Capricorn 23.12-19.01

Eşti decis să faci numeroase schimbări pentru a-ţi îndeplini targeturile. Intri ca un buldozer în anul acesta, convins că meriţi să promovezi la locul de muncă sau să obţii beneficii pentru ceea ce faci. Scapi de toate fricile şi îndoielile şi laşi ambiţiile să-ţi ghideze calea. În plan amoros, o să trăieşti experienţe neaşteptate, deoarece vrei să faci o schimbare şi ştii exact ce ai greşit în relaţiile anterioare. Eşti foarte hotărât să abordezi o transformare completă, aşa că te vei integra într-un program de dietă sau vei acorda mult mai multă atenţie corpului tău. Anumite probleme minore de sănătate te vor pune pe gânduri, iar un control medical amănunţit te sperie puţin. Dar nu trebuie, căci nu se întrevede un an negru pentru nativii acestei zodii. Cea mai bună lună pentru tine va fi iunie, când astrele te vor ajuta să îţi impui autoritatea şi să arăţi cu adevărat ce poţi. Este o perioadă propice pentru examene.

Vărsător 20.01-18.02

Vei avea momente în care te vei simţi copleşit şi în imposibilitatea de a rezolva anumite situaţii, iar asta te va măcina profund. Unii Vărsători sunt predispuşi unei depresii şi de aceea este indicat să îţi evaluezi corect şansele pentru a nu fi dezamăgit. Nu este un an liniştit, dar este un an din care vei trage multe învăţăminte. Spiritul tău liber nu este întotdeauna înţeles şi de aceea s-ar putea să ai parte de eşecuri în plan sentimental. Dai dovadă şi de o urmă de încăpăţânare care nu te ajută prea tare. Te gândeşti să îţi schimbi locul de muncă şi faci multe demersuri în acest sens. O vacanţă mai lungă te va ajuta să îţi pui gândurile în ordine şi poate să dai un restart stilului tău de viaţă. Cea mai bună lună se anunţă a fi noiembrie, când răsarele soarele pe strada ta şi în plan personal, dar şi profesional. Sunt trenuri care nu trebuie ratate, iar anul acesta vor apărea unele dintre ele. Fii atent la semnele primite.

Peşti 19.02-20.03

Creativitatea este cuvântul definitoriu pentru anul acesta. Îmbinaţi cu succes inspiraţia, buna organizare şi norocul în tot ceea ce întreprindeţi. Viaţa sentimentală vă promite momente spectaculoase în 2020. Vei fi extrem de inspirat în ceea ce priveşte romantismul, dar şi lucid în acelaşi timp. În ceea ce priveşte comunicarea la locul de muncă, trebuie să te exprimi clar, să ştii ce vrei şi să acţionezi rapid. Este posibil să primeşti şi o promovare, mai ales că dai dovadă de mai multă implicare în ultimul timp. Este, aşadar, un an foarte bun şi nu vei avea de ce să îţi faci griji. În aprilie sau mai vei dori o schimbare de look, iar luna august va fi fabuloasă în ceea ce priveşte viaţa de cuplu. Pentru celibatari, astrele au pregătit o surpriză. Tot ceea ce credeai până acum despre viaţa de cuplu va fi schimbat datorită unei apariţii neaşteptate în viaţa voastră. Gândeşte pozitiv şi primeşte cu deschidere lucrurile care vin în acest an.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg