Horoscop 2022: ce rezoluţie de An Nou ar trebui să ai, în funcţie de zodie?

31 decembrie, 2021
3 horoscop shutter png png

Înainte de a pune pe hârtie dorinţele pentru anul care vine, ce-ar fi să abordezi altfel această tradiţie? Ce-ar fi să laşi semnul tău zodiacal să-ţi dicteze rezoluţia cea mai potrivită pentru Anul Nou? Până la urmă, astrele chiar ştiu mai bine...

Berbec

Totul se învârte în jurul banilor, a finanţelor şi valorilor de orice fel pentru tine, în următoarele 12 luni. Casa valorilor personale şi a veniturilor câştigate va fi foarte activă, iar asta îţi va conferi un sentiment de siguranţă. Aşadar, întrebările cheie pe care ar trebui să ţi le pui pe măsură ce-ţi construieşti rezoluţia sunt: “Mă simt în siguranţă financiar? Ce înseamnă, pentru mine, siguranţă financiară? Sunt plătit cu cât merit? Cât de importanţi sunt banii pentru mine?”. Odată ce ţi-ai răspuns la aceste întrebări fundamentale, crearea unei rezoluţii cu privire la finanţele tale este un pariu sigur.

Afirmaţie benefică: “Abundenţa curge spre mine cu uşurinţă”

Taur

Să creşti ca individ este ceea ce îţi doreşti cel mai mult în acest moment. Să atingi cea mai bună versiune a ta şi toată lumea să afle asta şi să aplaude. Întreabă-te ce schimbări majore ar trebui să faci pentru ca anul viitor să te prindă în cea mai bună formă. Şi nu este vorba doar despre aspectul fizic, ci şi despre temperament, personalitate şi prima impresie pe care o laşi. Cum pentru tine a devenit foarte important felul în care te percep ceilalţi, este de dorit ca, anul viitor, să-ţi atingi potenţialul maxim. Rezoluţia ta ar trebui să sune în consecinţă.

Gemeni

Eşti norocos, căci intri într-o perioadă de mare vindecare şi reuşeşti să înlături orice blocaj care te-ar putea ţine pe loc, pe plan personal sau al carierei. Desigur, aşa cum se întâmplă de obicei în astrologie, universul te va face să lucrezi pentru asta, dar rezultatul va merita toată osteneala. Intrarea în noul an este o perioadă de mare reflecţie. Propune-ţi ca, la anul, să nu te mai autosabotezi şi fii mai deschis către toate oportunităţile care-ţi ies în cale. Concentrează-te pe asta atunci când îţi scrii rezoluţia de Anul Nou şi ascultă-ţi mai mult vocea interioară!

Rac

Prietenii şi familia sunt în centrul preocupărilor tale pentru anul viitor. Asta ar presupune să fii mai activă social, dar trebui să afli dacă merită. Întrebările-cheie pe care ar trebui să ţi le pui atunci când îţi pregăteşti rezoluţia sunt următoarele: Îţi place cercul tău social? Eşti inspirată de prezenţa prietenilor tăi? Simţi că evoluezi alături de prietenii tăi sau, dimpotrivă, separat de ei? Dacă simţi că eşti înconjurat de oameni pozitivi, responsabili, iubitori şi protectori, atunci nu este nimic ce nu poţi face în anul 2022, iar rezoluţia ta ar trebui să fie mai mult timp petrecut cu aceştia.

Leu

Cariera este pe primul loc pentru tine în anul ce vine. Aşa că cel mai bine este să abordezi începutul lui 2022 cu un astfel de ţel. Gândeşte-te dacă actualul loc de muncă este ceea ce îţi doreşti cu adevărat sau dacă trebuie să faci alţi paşi importanţi pentru a fi cu adevărat împlinit profesional. Pregăteşte-te să acţionezi şi să faci tot ceea ce ţine de tine pentru a fi mulţumit în carieră, căci nu doar astrele te ajută, ci şi ambiţia ta proverbială. Renunţă la vechiul job, trimite CV-uri sau pregăteşte-te să începi ceva pe cont propriu. Rezoluţia ta trebuie să aibă ca focus un viitor profesional mai bun.

Fecioară

În anul 2022 ar trebui să duci la îndeplinire tot ceea ce amâni de atâta timp. Dezvoltarea ta ca om este cheia, căci umătoarele 12 luni vin cu oportunităţi care să te împlinească spiritual. Te-ai gândit vreodată să-ţi completezi studiile? Sunt anumite cursuri pe care doreşti să le urmezi? Ai vrea să călătoreşti mai mult, să vizitezi un anumit loc la care visezi de-atâta timp? Experienţele noi de tot felul sunt favorizate de astre, aşa că setează-ţi rezoluţii de acest fel. Cu cât înveţi şi experimentezi mai mult, cu atât te dezvolţi ca individ şi înţelegi mai bine lumea.

Balanţă

Schimbarea este gândul cu care intri în anul 2022. Fii îndrăzneţ şi fă acele mişcări importante care să te ajute să ai viaţa pe care-o doreşti cu adevărat. Pot fi schimbări legate de stilul tău de viaţă, poate adoptarea unei diete şi a unui program de fitness care să te ajute să scapi de kilogramele în plus. Poate fi vorba şi de o schimbare de temperament sau de transformări benefice în relaţia ta, unele pe care te-ai tot temut să le faci. Dacă simţi că nu eşti cu totul mândru de felul în care se scrie existenţa ta, rezoluţia ta trebuie să fie una în consecinţă.

Scorpion

Eşti mulţumit de relaţia ta, de partenerul tău? Aceasta este întrebarea pe care ar trebui să ţi-o adresezi în noaptea dintre ani. Există vreun dezechilibru între tine şi persoana iubită, ţi se acordă atenţia cuvenită, te simţi împlinit? Ce poţi face pentru ca relaţia ta să fie ce trebuie? Ia toate răspunsurile în considerare atunci când îţi formulezi rezoluţiile de an nou, căci astrele favorizează vindecarea emoţională, cu atât mai mult cu cât tu eşti cel care se auto-sabotează. Este timpul pentru o relaţie care să-ţi aducă împlinirea mult dorită, fie ea şi una nouă.

Afirmaţie benefică: „Iubesc şi sunt iubit în aceeaşi măsură!”

Săgetător

Când te gândeşti la felul în care ţi-a influenţat pandemia rutina zilnică, ai putea spune c-ai devenit mai organizat şi responsabil sau dimpotrivă? Oricare ar fi răspunsul tău, universul este pregătit să te ajute să faci acele ajustări care să-ţi priască, atât pe plan personal, cât şi profesional. În plus, ai putea să-i iei mai mult în considerare pe cei din jur. Gândeşte-te cum poţi fi de folos: vizitează-ţi mai des bunicii, ajută-ţi vecinii, adoptă un animal! Rezoluţiile care să-ţi aducă mai mult echilibru şi mai multă armonie sunt cele mai potrivite în această perioadă.

Capricorn

Se anunţă un an prielnic pentru stima ta de sine, aşa că ce-ar fi să ai multă încredere în viitor? În următorul an este favorizată casa creativităţii, a iubirii şi pasiunii şi chiar şi cea a copiilor. Una dintre aceste zone sau chiar toate îţi vor aduce mari împliniri, aşa că îndrăzneşte să-ţi setezi astfel de rezoluţii, la început de an. Şi nu uita să te ţii de ele! Nu crezi că este timpul să laşi deoparte negativismul, grijile şi restricţiile de tot felul? Impune-ţi să fii mai pozitiv, căci astrele favorizează multe evenimente fericite în viaţa ta, dacă ai curaj să faci paşii necesari.

Vărsător

Casa va fi un obiectiv important pentru tine în anul 2022. Eşti fericit cu actuala ta locuinţă? Ce i-ar mai trebui ca să fie una ideală? Ce fel de relaţie ai cu familia ta? Ce ţi-ai dori pentru a te simţi mai în siguranţă acasă? Pe măsură ce răspunzi la aceste întrebări, gândeşte-te la rezoluţii care să se alinieze cu viziunea ta ideală despre casă. Anul care vine poate fi un punct de cotitură în ceea ce priveşte o eventuală investiţie imobiliară, schimbarea domiciliului, renovarea sau mutarea împreună cu partenerul. Fă orice ca să te simţi mai confortabil acasă!

Peşti

Comunicarea te preocupă cel mai mult în această perioadă, după un an care a venit cu schimbări semnificative pentru lumea ta. Reflectează la felul în care împărtăşeşti cu ceilalţi gândurile şi emoţiile tale şi la ce schimbări benefice trebuie să faci pentru a te asigura că vei comunica mai eficient. Rezoluţiile legate de interacţiunea umană, de a înţelege şi a te face mai bine înţeles te vor pregăti pentru surprizele plăcute aduse de noul an: persoane şi situaţii noi. Învaţă, aşadar, să asculţi şi cere să fii ascultat şi nu te teme să-ţi pui sufletul pe tavă.Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg