Horoscop 24 septembrie - 7 octombrie. Află ce îţi rezervă astrele în următoarea perioadă

24 septembrie, 2020
1 horoscop septembrie 2020 jpg jpeg

Iată ce îţi rezervă astrele pentru următoare perioadă. O să ai noroc în dragoste, o să ai probleme de sănătate, o să ai noroc de bani? 

Berbec 21.03-20.04

Ai nevoie de o perioadă în care să reflectezi la felul cum a decurs acest an şi la scopul tău în viaţă. Ascultă-ţi inima şi intuiţia mai degrabă decât să pleci urechea la sfaturile celorlalţi. Tu ştii cel mai bine ceea ce ai nevoie. Iar Berbecii singuri e cazul să se relaxeze mai mult şi să lase iubirea să se apropie.

Taur 21.04-21.05

Este posibil să fi făcut nişte planuri pe la mijlocul anului trecut, prin iulie-august, care nu s-au materializat nici acum. Nu e cazul să dramatizezi, fiindcă nimeni nu ştie de planurile tale. Doar tu, iar acum, astrele dau semne că, încetul cu încetul, lucrurile dorite se vor concretiza.

Gemeni 22.05-21.06

Ai obţinut, în sfârşit, colaborarea dorită, dar tu eşti pe cale să faci o greşeală care s-ar putea să strice lucrurile. În perioada asta eşti neglijent, obosit şi ai probleme de concentrare. Mercur încă are efecte negative asupra ta. Dar nu-ţi face griji: greul va trece după 14 octombrie.

Rac 22.06-22.07

Nu ai suficient timp pentru activităţile tale preferate şi nici pentru solicitările celor dragi, care nu vor fi puţine. Familia şi prietenii au nevoie de tine, iar tu nu ai timp pentru ei. Unde mai pui că este foarte posibil ca tot acum să primeşti vizita neaşteptată a unor rude sau cunoştinţe de la mare depărtare.

Leu 23.07-22.08

Octombrie este luna finanţelor pentru Lei. În această perioadă, ai şansa să investeşti într-un proiect foarte important care se va dovedi foarte rodnic. Atât de rodnic, încât succesul s-ar putea să te dezorienteze câteva zile. Astrele te sfătuiesc să rămâi cu picioarele pe pământ şi să nu arunci cu banii din profit pe cumpărături.

Fecioară 23.08-21.09

În perioada aceasta, focusul este pe relaţia ta. Şi aşa va rămâne cât timp Soarele este în Peşti, până pe 20 octombrie - planetă ce va avea o influenţă pozitivă. Tu şi partenerul tău aveţi mai mult timp pentru voi doi şi vă bucuraţi de multe momente plăcute memorabile

Balanţă 22.09-22.10

Pentru tine este o perioadă agitată, în care e posibil să mânânci prost, iar asta să-ţi afecteze sănătatea. S-ar putea să ai probleme cu digestia, cu aciditatea la stomac, aşa că ai grijă la alimentaţie. Ar fi indicat chiar un regim de detoxifiere, urmat de un consult la doctorul tău.

Scorpion 23.10-21.11

O rudă mai în vârstă sau poate un partener de business, în orice caz o figură cu autoritate pentru tine, va fi şi mai relevant în viaţa ta cu o seamă de sfaturi pe care este bine să le urmezi. Sau cel puţin să exploatezi cunoştinţele persoanei, chiar dacă ţi se pare că e în urma vremurilor.

Săgetător 22.11-20.12

Tu eşti printre neobosiţii zodiacului, dar a venit vremea să-ţi încarci şi tu bateriile. Nu trebuie să faci nimic special. Poţi sta acasă, cu o carte bună, bucurându-te de linişte, după o vară agitată.

Capricorn 21.12-19.01

Tu, de obicei, nu te hotărăşti greu, dar cumva în perioada aceasta dai de greu: ai o alegere dificilă de făcut. Astrele spun să nu te grăbeşti. Îndreaptă-ţi atenţia asupra altui sector al vieţii tale până spre jumătatea lunii octombrie, când s-ar putea să se întâmple ceva care să te ajute să vezi mai limpede totul.

Vărsător 20.01-18.02

Eşti adesea acuzat de încăpăţânare şi alteori ţineai să demonstrezi contrarul. Acum e momentul să iei acuzaţiile în serios şi să îţi dovedeşti cu brio încăpăţânarea, care te va ajuta să duci la capăt un proiect greu, în care te vei confrunta şi cu niscaiva inamici.

Peşti 19.02-20.03

În octombrie, investiţiile tale vor creşte treptat, dar sigur, fie că e vorba despre o investiţie considerabilă sau despre o sumă mică. Este momentul oportun să accepţi noi provocări şi să alungi orice îndoială. Ai încredere în tine şi acţionează, acum, cât ai starea perfectă şi multă energie.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg