Horoscop 27 noiembrie - 3 decembrie. Ce se întâmplă în această perioadă pentru nativii peşti, rac şi balanţă

27 noiembrie, 2020
1 horoscop 2020 jpg jpeg

Află ce îţi rezervă astrele în această perioadă. 

Berbec 21.03-20.04

Ai făcut progrese în privinţa gestionării nervilor. Ai învăţat să analizezi înainte de a răspunde sub presiune. Perioada tensionată nu a trecut în ceea ce priveşte relaţia amoroasă, dar şi în acest domeniu ai reuşit să fii echidistant. Şi chiar dacă se lasă cu o separare sau un divorţ, vei găsi soluţia să fii bine.

Taur 21.04-21.05

Dacă ce s-a petrecut în ultima perioadă ţi se pare dificil, stai să vezi ce te aşteaptă. Fără a dramatiza, e bine să fii pregătit pentru un final de an ca un drum cu multe denivelări. Este un test pe care trebuie să-l treci pentru a te aşeza, în sfârşit, în locul în care trebuie. Te aşteaptă experienţe care te vor face extrem de fericit în plan amoros.

Gemeni 22.05-21.06

Să n-ai impresia că ultimele luni ale lui 2020 vor fi mai darnice, dar şi în cazul tău testele sunt pentru a te provoca şi a te determina să-ţi depăşeşti limitele. E bine să stai departe, în următoarea perioadă, de persoanele care-ţi cer socoteală pentru ce n-ai făcut în plan personal şi să te dedici job-ului tău.

Rac 22.06-22.07

Ca semn zodiacal, ai o reputaţie de casnic. Îţi place să stai acasă, să te cuibăreşti în canapea la un film sau să prepari o prăjitură pentru cei dragi, dar asta nu e întotdeauna apreciat. Finalul lunii ţi-a pregătit o surpriză: o discuţie mai aprinsă în familie te va face să nu te poţi concentra pe alte planuri.

Leu 23.07-22.08

Ai o perioadă bună, afişezi o atitudine pozitivă şi încerci să parezi anumite probleme care apar. La locul de muncă, un conflict mai vechi arde mocnit şi va fi nevoie de intervenţia unui superior pentru a-l aplana. Vei fi angrenat într-un proiect care-ţi va aduce satisfacţii atât materiale, cât şi personale.

Fecioară 23.08-21.09

E în firea ta să fii extrem de critic cu tine şi cu cei din jur, însă în perioada ce urmează ar trebui să apelezi la diplomaţie, căci s-ar putea să deranjezi pe cine nu trebuie. O datorie mai veche reapare în prim plan şi va trebui să faci tot posibilul să o achiţi. Partenerul tău de viaţă se simte neglijat.

Balanţă 22.09-22.10

Marte, planeta responsabilă cu comunicarea va părăsi zodia ta şi lucrurile vor căpăta un alt sens. O să duci la bun sfârşit un proiect mai vechi şi vei obţine şi o recompensă pentru asta. Mai rămân câteva lecţii de învăţat, în special cele legate de comunicarea cu cei apropiaţi, la care ar trebui să mai lucrezi.

Scorpion 23.10-21.11

Nu e un secret pentru nimeni că eşti expert în a îmbrăţişa atât lumina pe care ţi-o oferă viaţa, cât şi întunericul din anumite momente. Perioada grea nu a trecut încă, dar te-ai adaptat foarte bine la schimbările impuse. O problemă de sănătate îţi dă bătăi de cap şi vei face tot posibilul să găseşti soluţii.

Săgetător 22.11-20.12

Te-ai născut optimist şi aceasta este o virtute de care e mare nevoie în această perioadă. Situaţii neprevăzute ne vor încerca pe toţi în următoarele două săptămâni, însă tu vei găsi soluţii să rezolvi atât problemele tale, cât şi pe ale celor din jur. Cu calm şi răbdare vei da dovadă de multă înţelepciune.

Capricorn 21.12-19.01

Pentru Capricorni, cele mai stringente probleme sunt cele de la locul de muncă. Fie îţi dai demisia, fie eşti sancţionat pentru o eroare comisă, care a creat prejudicii majore. Cu toate că perioada nu e una bună, găseşti resursele să te redresezi şi să nu dramatizezi pentru a putea merge mai departe.

Vărsător 20.01-18.02

Faptul că lucrezi foarte mult la dezvoltarea personală te va ajuta să construieşti ceva de durată anul viitor. Pentru cei din jur pari introvertit şi încerci să nu te laşi distras de la ceea ce ai de făcut. Acest lucru poate fi interpretat şi ca o răceală şi trebuie să ai grijă ce semnale dai.

Peşti 19.02-20.03

Prieteniile şi aspectul financiar sunt puse la grea încercare în perioada următoare. Apar cheltuieli neprevăzute, iar relaţiile cu un apropiat se răcesc din senin. Nu aştepta ca tensiunea să se spulbere instant şi nu acţiona la nervi. Trebuie să tratezi cu diplomaţie aceste situaţii, dacă vrei să nu lase urme.Recente pe Ok! Magazine

Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
diana sucu martisoare origami copii 2 jpg
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Mioara Roman a murit   Instagram (3) jpg