Horoscop ianuarie: cum îşi încep zodiile noul an?

7 ianuarie, 2015

Află ce-ţi rezervă astrele la început de an, până pe 22 ianuarie! berbec 21.03-20.04 Pui cariera pe primul loc. Firea ta ambiţioasă te convinge să te gândeşti serios la un job mai potrivit ţie, şi asta cât de curând. (...)

La mulţi ani, Kate Middleton! 9 ianuarie 1982

Ducesa se bucură să fie una dintre cele mai influente personalităţi celebre ale anului trecut. Un titlu mare, dar pe măsura statutului său regal. Soţia Prinţului William este cu atât mai mult în centrul atenţiei, cu cât este şi însărcinată a doua oară, pregătind tot spre primăvară să aducă pe lume un frăţior sau o surioară pentru micul prinţ George.

berbec 21.03-20.04

Pui cariera pe primul loc. Firea ta ambiţioasă te convinge să te gândeşti serios la un job mai potrivit ţie, şi asta cât de curând. Păstrează nemulţumirile pentru tine, chiar dacă eşti sătul de cum merg lucrurile, şi gândeşte reinventarea pe termen lung. Pe 9 ianuarie, nu te arunca la schimburi de replici cu un superior, care se poate transforma într-un mic război. Învaţă să accepţi diferenţele de opinie.

taur 21.04-21.05

Ţinteşte mai sus! Cu un asemenea implus de-a învăţa lucruri noi, singurul tău test e să laşi prejudecăţile şi să-ţi lărgeşti perspectiva. În timp ce aspiraţiile tale pot fi uşor împlinite, relaţiile nou formate sunt o adevărată durere de cap. Parcă ai fi persoana potrivită la momentul nepotrivit. În jur de 16, o prietenie veche începe să se transforme într-o competiţie pasională, cu mari şanse de-a ajunge un cuplu

gemeni 22.05-21.06

E timpul să-ţi reevaluezi relaţiile. Eşti pornit să renunţi la oamenii cu care nu mai ai nimic în comun sau care simţi că te trag în jos, influenţat de ambiţiosul Mercur, cu riscul de a-i răni. În jur de 11 ianuarie, abilitatea de a-ţi exprima ideile clar şi coerent te pot aduce în poziţii de lider sau de reprezentant pentru o cauză, ca pe 16 să-ţi desăvârşeşti propriul proiect sau să faci profitabilă o idee la care ai tot muncit.

rac 22.06-22.07

Pui accent mai mult pe inteligenţa emoţională. Ţi-e teamă de cum te va găsi anul acesta: singur sau cu perechea de suflet. Dar viitorul arată diferit de cum îţi imaginezi, mai ales în relaţii. Deocamată, ianuarie e plin de legături intense, răsturnări de situaţie şi adrenalină, care te stimulează emoţional. Deşi nu sunt genul tău, te vor ajuta să-ţi măreşti orizonturile de cunoaştere şi chiar ofertele de lucru.

leu 23.07-22.08

Transformă munca în plăcere. E o perioadă excelentă să te gândeşti ce vrei de la tine. Visele mari presupun riscuri asumate acum, nu mâine. Deşi asta aduce mai multe griji, doza de entuziasm te va face mai curajos şi creativ în decizii, chiar dacă riscante. Din fericire, planetele promit mari satisfacţii cu această schimbare la 180 de grade, care îi va impresiona pe cei care n-au crezut în tine.

fecioară 23.08-21.09

O avalanşă de distracţie te aşteaptă şi după Sărbători. Te simţi ca un copil, îmbătat de romantism şi de scenarii creative care te duc în locuri neaşteptate. Mintea ta e atât de stimulată, că poţi învăţa foarte uşor lucruri şi hobby-uri noi, care să se aplice inteligent în toate aspectele vieţii. Conversaţiile cu cei de care îţi place se aprind atât de repede, că n-ai timp să te plictiseşti!

balanţă 22.09-22.10

Eşti presat de mersul carierei, cu atât mai mult cu cât simţi nevoia să evadezi din cotidian. Cu un Marte agresiv şi un Pluto provocator, simţi emoţii conflictuale, dar se pot risipi, dacă eşti deschis cu ceilalţi, şi chiar întoarce în favoarea ta. Doar Venus retrograd te ţine pe loc: te gândeşti la împăcarea cu o iubire trecută. Chiar vrei să rişti? Dacă ai pe cineva, mizaţi pe pasiune pentru a rezolva crizele de cuplu.

scorpion 23.10-21.11

Priveşte lucrurile dintr-o perspectivă proaspătă. Ai o energie inepuizabilă să-ţi stabileşti planul de bătaie şi să înveţi să comunici eficient cu oamenii. Dar de multe ori eşti atât de sigur pe tine şi de ce gândeşti, că nu accepţi alte idei. Exact în acele momente, ar fi perfect să asculţi alternativele. Ele vor accentua originalitatea şi creativitatea – aspectele cele mai importante pentru tine.

săgetător 22.11-20.12

Îţi plac extremele, iar de data asta e totul sau nimic. Cel puţin profesional, unde Jupiter îţi dă entuziasm să-ţi asumi riscuri. Ar fi inteligent să-ţi calculezi şansele de succes înainte să vorbeşti sau să faci ceva impulsiv. Dacă simţi nevoia să renunţi la serviciu, gândeşte-te dacă în noua poziţie ai aveace învăţa sau dacă evoluezi. Dacă e doar din ambiţie, ar fi bine să laşi garda mai jos.

capricorn 21.12-19.01

Pregăteşti un nou început, începând cu fizicul. Deşi nu îţi stă în fire, te gândeşti serios să faci schimbări drastice în imaginea şi stilul tău de viaţă. Şi în relaţii dai piept cu provocările.. Ai de-a face cu oameni sensibili, care nu sunt genul tău, dar de dragul schimbării şi-a maturizării, acceptă să fii şi tu mai sincer şi deschis cu ei şi vei învăţa cheia intimităţii, dar şi a unei viziuni relaxate asupra viitorului.

vărsător 20.01-18.02

Poţi reuşi foarte multe dacă rămâi în umbră şi eviţi să te arunci şi la alte proiecte şi obligaţii personale. Această detaşare îţi permite, chiar din 19 ianuarie, să te bazezi pe inovaţie pentru a duce la capăt ambiţiile tale. S-ar putea să te simţi ignorat, dar asta e în avantajul tău. Cu cât lucrezi acum mai bine şi minuţios, cu atât vei avea bateriile încărcate fizic şi mental.

peşti 19.02-20.03

Eşti mai aproape de prieteni, de colegi, de oameni cu valori asemănătoare. Lucrezi şi gândeşti mai bine cu ei în preajmă, indiferent că e vorba de carieră, de acţiuni de voluntariat sau descoperirea unor talente. Dar dacă noile relaţii şi colaborări aduc mai multă pasiune pentru lucrurile în care crezi, mai ales când te implici în activităţi de echipă, legăturile vechi sentimentale au de suferit.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG