Horoscopul lunii ianuarie. Cum încep anul 2023 nativii celor 12 zodii?

1 ianuarie, 2023

Ok, am trecut în anul 2023, ce facem cu el? Astrele vorbesc despre noi începuturi, dar și provocări, schimbări în viața profesională sau cea personală și alte aspecte importante în existența nativilor din cele 12 zodii, în prima lună a anului.

Revelion profimedia 0744653105 jpg

Berbec

Cuvântul cheie pentru Berbec în această perioadă este ”comunicare”. Fă-ți noi prieteni, consolidează relațiile cu cei vechi și nu uita să comunici cu tine însuți. Intrarea în 2023 e momentul perfect să-ți asculți propriile gânduri și să-ți limpezești mintea. Atenție la apariția unor persoane din trecut! Ține-te bine, ți-ar putea complica viața.

Taur

Posibil să începi 2023 cu ceva probleme financiare total neprevăzute, așa că încearcă să nu cheltuiești mai mult decât ai nevoie. În viața amoroasă te așteaptă o răscruce, asigură-te că iei cea mai bună decizie pentru tine. Și la locul de muncă va fi nevoie să-ți păstrezi echilibrul, s-ar putea să ajungi mediator într-o dispută.

Gemeni

Începi anul 2023 în forță! În ciuda lui Mercur retrograd, ai hotărât să muți munții din loc. Și s-ar putea chiar să-ți iasă! Vei primi vești bune legate de un proiect început în urmă cu luni de zile, pentru care ai muncit pe brânci. Dacă ești single, sunt șanse să cunoști pe cineva, dar fii gata să depui un pic de efort!

Rac

Mercur retrograd își face simțită prezența în relațiile tale cu ceilalți. Fii atent la persoanele cu care alegi să-ți petreci intrarea în anul 2023, nu toate sunt ceea ce par a fi. În viața amoroasă se pune problema oficializării unei relații, însă nu te pripi, acordă-ți timpul de care ai nevoie pentru a lua decizia potrivită.

Leu

2023 începe pentru tine cu schimbări de amploare. Păstrează-ți echilibrul și nu uita că adaptarea e cheia supraviețuirii. Și-n viața personală te așteaptă noutăți, mai ales dacă ești single. E scris în stele: șansele de a-ți cunoaște jumătatea sunt imense. Cei aflați într-o relație trebuie să țină cont de o singură regulă: fără secrete.

Fecioară

Îți vor pica bani în mână, însă nu te emoționa prea tare, vei avea și câteva investiții de făcut în același timp. Dar nu-ți bate capul cu asta, alt anunț important avem pentru tine. Asigură-te că arăți impecabil când ieși în oraș în primele zile ale lui ianuarie, căci s-ar putea să dai peste sufletul-pereche.

Balanță

E timpul să te relaxezi! Fă-ți toate poftele și nu pune presiune pe tine la început de an. Încearcă să nu-ți asumi riscuri în această perioadă și evită discuțiile în contradictoriu acasă. Mercur retrograd va face ceva deranj în plan personal, așa că nu e momentul să te lansezi în schimburi dure de replici cu cei apropiați.

Scorpion

Ține-ți în frâu pornirile războinice, ca să nu regreți mai târziu o vorbă spusă la nervi. În viața amoroasă apar tot soiul de confuzii, neînțelegeri și angoase. La locul de muncă te vei simți copleșit. Vestea bună? E doar o perioadă.  

Săgetător

Viața ta emoțională arată ca un roller-coaster la început de 2023. Stările tale se schimbă de la o clipă la alta și parcă nu te mai recunoști. Fii blând cu tine, nu încerca să negi ceea ce simți și fii sincer cu toată lumea. În relațiile amoroase, magnetismul tău va fi la cote maxime încă din primele zile ale noului an.

Capricorn

Simți că nu îți sunt apreciate eforturile la locul de muncă, iar asta îți creează disconfort. Starea ta de spirit la început de an nu este cea mai bună, fie din cauza unor deadline-uri presante, fie din cauză că ai dificultăți de relaționare cu cineva apropiat. Nu uita, însă, că poți face față oricărei situații.

Vărsător

Vei fi pus în fața unei decizii care te va face să te simți confuz. Ascultă-ți vocea interioară, urmează-ți instinctul și nu vei da greș. Te așteaptă un nou început, dar pentru asta trebuie să lași trecutul în urmă. Scapă de toate pietrele pe care le cari cu tine, deschide-ți inima și fii gata să descoperi alte orizonturi.

Pești

2023 va fi pentru tine anul marilor schimbări. Trebuie doar să ai puțină grijă cum gestionezi prima perioadă a lui ianuarie. Vei fi tentat să reacționezi impulsiv, așa că cere sfatul cuiva în care ai încredere înainte să acționezi. Învață să-ți exprimi sentimentele deschis în dragoste, iar la locul de muncă învață să mai spui și nu.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

fiice de vedete colaj jpg
Georgina Rodriguez Crristiano Ronaldo Instagram webp
Alexandra Bădoi   Instagram jpg
Petronela Rotar jpg
Cher Richard Abouzaki, la Chefi la cuițite   Antena 1 (3) jpg
FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg