HOT! Cele mai sexy ipostaze din vacanţele vedetelor

29 iunie, 2017
Untitled collage(10) jpeg

Arată senzaţional şi vor să fie admirate de întreaga lume atunci când vine vara şi îşi etalează fiecare centimentru al trupului lor desăvârşit!

Delia

image

Ne-am obişnuit cu toţii cu vacanţele exotice ale Deliei şi, implicit, cu instantaneele sexy în care se pozează atunci când ajunge prin diverse colţuri de Paradis din lume. În imaginile postate online, cântăreaţa face scufundări prin Maldive şi ne stârneşte invidia etalând un trup bine proporţionat şi o dispoziţie de zile mari.

Sore

image

Cântăreaţa şi-a păstrat formele frumoase chiar şi după ce a devenit mamă, motiv pentru care nu are de ce să-şi ascundă fizicul bine proporţionat. Iată câteva dovezi - destul de cuminţele, de altfel - că şi mămicile pot fi cât se poate de cool şi de sexy!

image

Alina Eremia

image

Se numără printre cele mai frumoase femei de la noi şi nu are niciun motiv din lume să nu ne încânte măcar din când în când cu câte o imagine făcută prin vacanţele ei de vis. E adevărat că fotografiile postate pe pagina sa de social media nu sunt făcute recent, dar asta nu ne împiedică să le admirăm la fel de mult ca atunci când au fost făcute.

Mirela Popa

image

Fosta soţie a fostului portar de la Steaua, Stelea, este o femei care ştie cum să aibă grijă de ea şi de imaginea pe care o promovează prin mass-media. Nici aceste fotografii nu sunt dintr-un concediu recent, dar atâta timp cât Mirela ni le arată mândră nevoie mare, şi noi le privim cu mare admiraţie.

Ellie White

image

Cântăreaţa a vizitat marea zilele trecute, însă nu s-a pozat în ipostaze supersexy, motiv pentru care am alăturat o fotografie mai veche cu Ellie, în care ne demostrează, culmea, că ştie şi să pozeze, şi are şi ce să ne arate.

Adelina Pestriţu

image

Nu există dubii că vedeta tv n-ar ştii să pozeze sau că n-ar arăta foarte bine! Chiar faimoasa brunetă a recunoscut recent că are o armată de oameni care se ocupă de look-ul ei şi, după cum se vede cu ochiul liber din imaginile acestea, fac o treabă foarte bună! Adelina, aşteptăm următoarele fotografii de prin locurile exotice vizitate de tine!Recente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}