HOT la 45 de ani! Anna Lesko, cam prea sexy în fotografiile aniversare ale fiului ei

1 aprilie, 2024

Băiatul său tocmai a împlinit vârsta de 10 ani, iar artista l-a celebrat într-o postare în care arată absolut demențial.

Adam, băiatul Annei Lesko, a împlinit 10 ani. FOTO: Instagram
Adam, băiatul Annei Lesko, a împlinit 10 ani. FOTO: Instagram

Anna Lesko continuă să facă valuri chiar și la peste 40 de ani, fiind una dintre acele frumuseți de la noi care etalează o siluetă fit.  Splendida artistă originară din Basarabia arată senzațional, ea făcând furori în weekend cu felul în care a apărut în fotografiile aniversare ale fiului ei, Adam, care tocmai a împlinit 10 ani.

Îmbrăcată sexy, cu o rochie mini cu corset, de culoare albă, cu pene și mărgele, în stilul celor de cabaret, Anna Lesko arată absolut demențial la cei 45 de ani ai săi, lucru pe care l-a etalat din plin în mini-pictorialul realizat alături de Adam și de frumosul lor companion necuvântător din rasa Husky.

„Adam, suflet minunat și fericirea noastră, astăzi ai împlinit 10 ani sănătoși! Te iubim cum nu am știut vreodată că o putem face. Te dezvolți frumos, armonios și cu multă încredere în tine! Îți mulțumesc, pentru toate lecțiile pe care mi le aduci în viață zilnic, pentru "metamorfoza" mea pe care ai "inițiat-o" acum 10 ani. Mă faci fericită și mândră de tine! TE IUBESC, ADAM!”, a notat ea alături de instantaneele în care fanii i-au atras atenția că a fost cam „egoistă”.

„Mami, ești frumoasă, dar foarte egoistă! Azi este despre puiul tău, nu despre a atrage tu privirile. Aceste foto, frumoase de altfel, nu sunt OK pentru azi. Dar tu știi asta. Ești o femeie nu doar frumoasă, ci și deșteaptă”, a fost unul dintre comentariile primite de Anna Lesko.

„Lângă copil, te fotografiezi în poziții decente cât de cât! Nu mai zic de ținută!”, i-a comentat altcineva. „Doamne așa dezbrăcată față de copilul ei? Oare sunt eu demodată?”, s-a întrebat un alt utilizator. „Dar până la urmă cine pozează??? Tu sau băiatul?? Crede-mă că acaparezi totul”, susține un altul. „Copilul e drăguț și tare respectuos, cred că nu ar zice ceva, și goală dacă ar poza mama lângă sau cu el”, a mai spus cineva.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg
Acasa la Ela Craciun   Sorin Stana, OK Romania (7) jpg
FotoJetAffleck jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg