HOT la 45 de ani! Anna Lesko, cam prea sexy în fotografiile aniversare ale fiului ei

1 aprilie, 2024

Băiatul său tocmai a împlinit vârsta de 10 ani, iar artista l-a celebrat într-o postare în care arată absolut demențial.

Adam, băiatul Annei Lesko, a împlinit 10 ani. FOTO: Instagram
Adam, băiatul Annei Lesko, a împlinit 10 ani. FOTO: Instagram

Anna Lesko continuă să facă valuri chiar și la peste 40 de ani, fiind una dintre acele frumuseți de la noi care etalează o siluetă fit.  Splendida artistă originară din Basarabia arată senzațional, ea făcând furori în weekend cu felul în care a apărut în fotografiile aniversare ale fiului ei, Adam, care tocmai a împlinit 10 ani.

Îmbrăcată sexy, cu o rochie mini cu corset, de culoare albă, cu pene și mărgele, în stilul celor de cabaret, Anna Lesko arată absolut demențial la cei 45 de ani ai săi, lucru pe care l-a etalat din plin în mini-pictorialul realizat alături de Adam și de frumosul lor companion necuvântător din rasa Husky.

„Adam, suflet minunat și fericirea noastră, astăzi ai împlinit 10 ani sănătoși! Te iubim cum nu am știut vreodată că o putem face. Te dezvolți frumos, armonios și cu multă încredere în tine! Îți mulțumesc, pentru toate lecțiile pe care mi le aduci în viață zilnic, pentru "metamorfoza" mea pe care ai "inițiat-o" acum 10 ani. Mă faci fericită și mândră de tine! TE IUBESC, ADAM!”, a notat ea alături de instantaneele în care fanii i-au atras atenția că a fost cam „egoistă”.

„Mami, ești frumoasă, dar foarte egoistă! Azi este despre puiul tău, nu despre a atrage tu privirile. Aceste foto, frumoase de altfel, nu sunt OK pentru azi. Dar tu știi asta. Ești o femeie nu doar frumoasă, ci și deșteaptă”, a fost unul dintre comentariile primite de Anna Lesko.

„Lângă copil, te fotografiezi în poziții decente cât de cât! Nu mai zic de ținută!”, i-a comentat altcineva. „Doamne așa dezbrăcată față de copilul ei? Oare sunt eu demodată?”, s-a întrebat un alt utilizator. „Dar până la urmă cine pozează??? Tu sau băiatul?? Crede-mă că acaparezi totul”, susține un altul. „Copilul e drăguț și tare respectuos, cred că nu ar zice ceva, și goală dacă ar poza mama lângă sau cu el”, a mai spus cineva.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg