Hot mama! Acum, că e din nou singură, Natalie Portman îndrăzneşte mai mult

26 februarie, 2024

Deşi i-a fost greu să admită infidelitatea soţului şi, mai ales, să se despartă de el, actriţa pare că-şi revine spectaculos şi că-şi reafirmă feminitatea şi siguranţa de sine.

Natalie Portman şi-a recăpătat pofta de viaţă. FOTO: Getty Images
Natalie Portman şi-a recăpătat pofta de viaţă. FOTO: Getty Images

Ne-a fost dor de această Natalie Portman seducătoare, îndrăzneaţă şi sigură pe ea! Căci, în ultimii ani, actriţa ieşea tot mai rar pe covorul roşu, iar atunci mima o fericire amară lângă soţul ei, dansatorul şi coregraful francez Benjamin Millepied, care nu o dată o înşelase. Împreună din 2009, de pe platourile de filmare ale peliculei "Black Swan" care i-a adus lui Natalie recunoaşterea internaţională, cei doi erau căsătoriţi din 2011 şi părinţii a doi copii, Aleph (13) şi Amalia (7), cei doi nu şi-au mai putut reface căsnicia, cu toate eforturile de ambele părţi, după ce aventura lui Benjamin Millepied cu o activistă pentru mediu, în vârstă de 25 de ani, a ajuns în paginile presei de scandal.

Acum, la şase luni după exploziva dezvăluire, Natalie Portman pare pregătită să iasă din conul de umbră în care s-a refugiat, pentru a străluci la fel cum o făcea odinioară. Căci, în definitiv, la cei 42 de ani ai săi, are şi frumuseţea, şi celebritatea, şi inteligenţa, şi maturitatea unei femei desăvârşite, complet trecute prin viaţă.

Ea şi-a făcut apariţia duminică după-amiază, în Santa Monica, la cea de-a 39-a ediție a Film Independent Spirit Awards, un eveniment de bază care celebrează comunitatea independentă de film și televiziune. Această întâlnire anuală, care a urmat îndeaproape Screen Actors Guild Awards, își marchează revenirea cu o linie impresionantă de talente și ținute incredibile. Natalie Portman și-a făcut o intrare curajoasă, optând pentru un deux pièces Balmain de un roşu vibrant, cu fustă mini și sacou scurt cu decupaj, împodobit cu trandafiri tridimensionali - o prezenţă pe care nu aveai cum s-o ratezi. Acest look de "hot mama" a fost completat cu accesorii minimale - un clutch auriu, bijuterii fine din aur şi o pereche de sandale roşii cu barete subţiri -, dar şi cu cel mai de preţ accesoriu: zâmbetul relaxat al actriţei. Semn că lucrurile nu pot merge decât mult mai bine de-acum înainte.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg