Hot mama! Acum, că e din nou singură, Natalie Portman îndrăzneşte mai mult

26 februarie, 2024

Deşi i-a fost greu să admită infidelitatea soţului şi, mai ales, să se despartă de el, actriţa pare că-şi revine spectaculos şi că-şi reafirmă feminitatea şi siguranţa de sine.

Natalie Portman şi-a recăpătat pofta de viaţă. FOTO: Getty Images
Natalie Portman şi-a recăpătat pofta de viaţă. FOTO: Getty Images

Ne-a fost dor de această Natalie Portman seducătoare, îndrăzneaţă şi sigură pe ea! Căci, în ultimii ani, actriţa ieşea tot mai rar pe covorul roşu, iar atunci mima o fericire amară lângă soţul ei, dansatorul şi coregraful francez Benjamin Millepied, care nu o dată o înşelase. Împreună din 2009, de pe platourile de filmare ale peliculei "Black Swan" care i-a adus lui Natalie recunoaşterea internaţională, cei doi erau căsătoriţi din 2011 şi părinţii a doi copii, Aleph (13) şi Amalia (7), cei doi nu şi-au mai putut reface căsnicia, cu toate eforturile de ambele părţi, după ce aventura lui Benjamin Millepied cu o activistă pentru mediu, în vârstă de 25 de ani, a ajuns în paginile presei de scandal.

Acum, la şase luni după exploziva dezvăluire, Natalie Portman pare pregătită să iasă din conul de umbră în care s-a refugiat, pentru a străluci la fel cum o făcea odinioară. Căci, în definitiv, la cei 42 de ani ai săi, are şi frumuseţea, şi celebritatea, şi inteligenţa, şi maturitatea unei femei desăvârşite, complet trecute prin viaţă.

Ea şi-a făcut apariţia duminică după-amiază, în Santa Monica, la cea de-a 39-a ediție a Film Independent Spirit Awards, un eveniment de bază care celebrează comunitatea independentă de film și televiziune. Această întâlnire anuală, care a urmat îndeaproape Screen Actors Guild Awards, își marchează revenirea cu o linie impresionantă de talente și ținute incredibile. Natalie Portman și-a făcut o intrare curajoasă, optând pentru un deux pièces Balmain de un roşu vibrant, cu fustă mini și sacou scurt cu decupaj, împodobit cu trandafiri tridimensionali - o prezenţă pe care nu aveai cum s-o ratezi. Acest look de "hot mama" a fost completat cu accesorii minimale - un clutch auriu, bijuterii fine din aur şi o pereche de sandale roşii cu barete subţiri -, dar şi cu cel mai de preţ accesoriu: zâmbetul relaxat al actriţei. Semn că lucrurile nu pot merge decât mult mai bine de-acum înainte.

FOTO: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg