Hot mess? Cele mai urâte fotografii ale celor mai frumoase femei din lume

2 aprilie, 2018
FotoJet (3) jpeg

Aşa nu! Nimeni nu-şi doreşte să fie surprins arătând atât de rău, însă iată că li se întâmplă şi celor mai sexy celebrităţi din lume să aibă o zi îngrozitoare, în care să fie vizibile toate imperfecţiunile lor fizice, vestimentare, etc.

Cameron Diaz

image

Nici nu vă întreb care vă este preferata, ci, privind şi admirând a doua fotografie, vreau doar să-l ridic în slăvi pe make-up artistul care a reuşit performanţa de a acoperi toate imperfecţiunile inestetice pe care le avea actriţa în foto 1 şi să menţionez inutilitatea PR-ului în viaţa divei tocmai din cauza posibilităţii apariţiei unei asemenea imagini autodistructive în spaţiul public. Da, şi divele au zile proaste, dar nu, nu trebuie să facă tam-tam pe chestia asta, nu trebuie să se arate lumii în toată delăsarea lor temporară.

image

Of, ce păcat că s-a retras din actorie, ce bine arăta în ţinute de gală! Cameron a anunţat vestea retragerii din activitate de numai câteva ore, însă intenţia trebuie s-o fi avut de ceva vreme. Oricum, asta nu scuză apariţia, în spaţiul public, ca un homeless, cu părul vâlvoi, cu faţa inundată de coşuri şi în haine cu trei numere mai mari. Chiar şi în pauzele de filmare, putea să-şi retuşeze puţin ţinuta şi să-şi îmbunătăţească look-ul.

Gwyneth Paltrow

image

E adevărat că fondul de ten face minuni şi că machiajul, în general, ne evidenţiază trăsăturile şi ne estompează ridurile, cearcănele, coşurile şi tot ce nu vrem să fie văzut, dar totuşi! În cazul actriţei din Seven este o diferenţă izbitoare între cum arată într-o zi obişnuită - spre grea, aş spune eu... - şi o seară petrecută pe covorul roşu, în lumina reflectoarelor. Roşeaţa de pe faţă, ridurile şi tenul deloc luminos şi proaspăt, din prima imagine, sunt dovada vie a faptului că vedetele datorează cea mai mare parte a look-ului lor make-up artistului, stilistului, hair stilistului, PR-ului, medicului estetician şi mai puţin genelor moştenite.

Katy Perry

image

Spuneţi sincer, îi stă bine în gri sau nu prea? Ştiu, depinde de nuanţă, de ţesătură, dar mai ales de întregul ansamblu vestimentar şi cheful pe care l-a avut individa în ziua cu pricina ca să se aranjeze şi ea puţin, să nu iasă din casă ca o menajeră în plin proces al muncii. Katy, ca multe alte celebrităţi de peste Ocean, are zile în care îşi propune să cucerească întreaga lume, dar şi zile în care de-abia se rostogoleşte jos din pat şi umblă de colo-colo într-un outfit care zău dacă arată mai bine decât o pijama.

Britney Spears

image

A evoluat fantastic, degeaba ziceţi că nu e posibil să iasă din casă nespălată pe cap, cu machiajul răspândit pe întreaga faţă aproape, cu un tricou pătat şi pantaloni de trening largi, fără formă. Da, cântăreaţa s-a întâmplat să fie atât de dată peste cap încât să nu-şi poată coordona outfit-ul, dar Prinţesa Pop a avut probleme mai mari decât apariţiile ei publice jalnice din punct de vedere estetic. Oricum, în ciuda a tot şi toate, a răzbit, şi-a recăpătat cariera şi, mai mult de-atât, a redevenit diva HOT de acum câţiva ani buni.

Katie Holmes

image

Înainte de eveniment şi în timpul evenimentului, nu? Cam aşa ceva. Dacă chipul din prima imagine vă sperie de moarte, din cauza măştii aplicate de Katie, cel de-al doilea denotă blândeţe şi o frumuseţe absolut lăudabilă. Fosta soţie a lui Tom Cruise are nişte trăsături faciale care-o scot în evidenţă la Hollywood, însă, şi în cazul ei, e nevoie de multă muncă depusă de specialişti în machiaj, coafură, dermatologie, estetică în general, pentru a ajunge actriţa să strălucească la propriu şi la figurat pe covorul roşu.

image

Şi că tot am adus vorba despre covorul roşu, de ce să nu ne amuzăm puţin cu un contrast ca de la cer la pământ între cum este Katie în viaţa de zi cu zi (atenţie, să nu exagerăm totuşi, să nu ne grăbim să tragem concluzia că ea singură, singurică îşi curăţă vilele de sute de metri pătraţi şi nu beneficiază de nici un ajutor!) şi cum se prezintă la cele mai importante evenimente din showbiz-ul mondial?!Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg