Huawei P20 Lite: ieftin şi superb

28 octombrie, 2019
1 huawei p20 jpg jpeg

Telefoanele Huawei P20 sunt încă printre cele mai bune smartphone-uri din ziua de astăzi, având design-uri uimitoare şi abilităţi de fotografie pe care să le invidiezi. Dar există un membru al familiei pe care poate nu l-ai cunoscut încă.

Huawei P20 Lite nu are abilităţile aparatului foto ale fraţilor săi mai scumpi, dar este un mix puternic de capabil şi accesibil. Arată excelent, are suficientă putere pentru performanţe fiabile în afara jocurilor intensive şi costă sub 400 de dolari.

Huawei P20 Lite aduce o concurenţă dură pentru telefoane precum Moto G6, excelentul telefon de buget al Motorola. Nu este un telefon fără compromisuri, dar Huawei P20 Lite este o afacere extraordinară pentru cei care cred că chiar şi OnePlus 6 este un telefon prea scump.

• Pro: Huawei P20 Lite arată mai scump decât este, are camere duale şi este foarte accesibil.

• Contra: Durata de viaţă şi performanţa bateriei sale sunt doar OK.

Deşi are aproape acelaşi nume, Huawei P20 Lite nu seamănă prea tare cu Huawei P20 sau cu Huawei P20 Pro, care are trei camere pe spate.

Huawei P20 Lite are un ecran mare de 5,84 inci, cu 2.280x1.080 pixeli. Are margini subţiri, la fel ca majoritatea telefoanelor premium de astăzi, însă suficient de mari pentru a introduce un „breton” în partea de sus şi un logo Huawei sub ecran. Telefonul are o recunoaştere facială sensibilă, care reprezintă o caracteristică inteligentă pentru un dispozitiv ieftin, deşi trebuie să ţii cont de faptul că deblocarea în acest fel este doar mai convenabilă, nu şi mai sigură. De exemplu, nu vei putea utiliza această funcţie pentru a valida plăţile mobile, spre deosebire de cititorul de amprente.

Spatele telefonului arată bine, cu un aspect lucios, reflectorizant şi include senzorul de amprente, dar şi trei tipuri de culori: Klein Blue, care este extrem de albastru, Sakura Pink şi Midnight Black.

Mai simplu spus, Huawei P20 Lite pare mai scump decât este. Cu toate acestea, software-ul este mai puţin remarcabil. Telefonul rulează cu EMUI 8.0, abordarea Huawei a sistemului de operare Android 8.0 Oreo şi, deşi este OK, cu siguranţă nu este la fel de curat şi delicat ca Android-ul.

Huawei P20 Lite este un telefon de buget extraordinar, dar trebuie să ţii minte că este totuşi un telefon de buget. Asta înseamnă că sunt necesare compromisuri, iar procesorul Kirin 659 este locul unde vei simţi compromisurile.

Nu este un telefon lent, dar există momente în care întârzie mai mult decât ţi-ar plăcea. Trecerea de la o aplicaţii de citire de ştiri la căutarea definiţiei unui cuvânt pe Google, apoi la verificarea unui mesaj pe Facebook pentru ca în cele din urmă să revii la aplicaţia de ştiri, de exemplu, este o secvenţă de comenzi care poate încetini telefonul, chiar dacă doar pentru câteva milisecunde. Există, de asemenea, momente când sunetele de la o aplicaţie vor continua chiar şi după ce ai închis-o.

De asemenea, există destulă putere aici pentru majoritatea jocurilor 3D. Un joc ca Asphalt 8 merge bine, deşi jocurile mai mari care necesită mai multă memorie RAM nu vor rula optim aici.

Mai deranjantă este durata de viaţă a bateriei. Vei obţine o zi întreagă de utilizare din bateria de 3.000 mAh, dar nu mult mai mult.

În ceea ce priveşte camera foto, Huawei P20 Lite este bun, uneori foarte bun pentru preţul său, dar nu este grozav ca restul familiei P20 şi în niciun caz pe aproape de Huawei P20 Pro. În spate, există o configuraţie duală de 16 megapixeli şi 2 megapixeli care creează imagini clare. Telefoanele Huawei recente au camere cu AI integrată care optimizează setările în consecinţă, însă aici nu există.Recente pe Ok! Magazine

Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg