Hugh Grant, apariție rară alături de soție pe covorul roșu. Ce fericit îl face Anna Elisabet Eberstein

30 noiembrie, 2023

Starul Love Actually și producătorul TV s-au căsătorit în 2018. Hugh Grant a fost prezent la premiera mondială Warner Bros a filmului „Wonka”, la Royal Festival Hall, pe 28 noiembrie 2023, în Londra, Anglia.

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg

În general, în public, foarte greu îl vezi pe Hugh Grant zâmbind și fiind atât de fericit. Însă iată că la brațul frumoasei sale soții radiază.

Starul și soția sa, Anna Eberstein, au părut încântați marți, în timp ce și-au făcut apariția pe covorul roșu la premiera mondială a mult așteptatului film Wonka, al lui Paul King.

Pentru această ocazie specială, Hugh, care joacă rolul unui Oompa-Loompa în fantezia muzicală, a îmbrăcat un costum negru elegant, pe care l-a asortat cu o cravată neagră.

Anna Elisabet Eberstein și Hugh Grant, Getty (5) jpg

Actorul din Love Actually, în vârstă de 63 de ani, a fost susținut de soția sa în vârstă de 40 de ani, care arăta ultra glamour într-o rochie mini, albă, cu mâneci și detalii șic formate din mărgele argintii. Frumoasa doamnă a optat pentru un look clasic, șic, și pe principiul ”mai puțin înseamnă mai mult.” Căci nu a avut deloc accesorii, și-a lăsat părul desfăcut și întins, iar în picioare a purtat tocuri nude. Rochia sexy i-a pus în valoare silueta impecabilă.

În plus, s-a văzut cât era de mândră de soțul ei. Anna Eberstein s-a născut în Suedia și este producător TV. Chiar dacă evenimentul la care participau era ultra pretențios, bruneta nu a făcut abuz de machiaj, ci a optat pentru ceva foarte lejer, natural, minimalist.

Pregătit de difuzare în cinematografele din Marea Britanie începând cu 15 decembrie 2023, Wonka se mândrește cu o distribuție plină de staruri, printre care Rowan Atkinson, Sally Hawkins, Olivia Colman, Matt Lucas și Jim Carter.

Filmul promite să devină un succes. Potrivit unei recenzii Warner Bros, „este concentrat pe personajul principal din Charlie și fabrica de ciocolată, cea mai emblematică carte pentru copii a lui Roald Dahl și una dintre cele mai bine vândute cărți pentru copii din toate timpurile. „Wonka” este povestea unui mare inventator, magician și producător de ciocolată, devenit atât de îndrăgit: Willy Wonka”.

Departe de lumina reflectoarelor, Hugh tinde să țină secrete detaliile vieții sale de familie. Actorul are trei copii cu soția sa Anna și doi copii, pe Tabitha și Felix, cu Tinglan Hong.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg