Hugh Grant făcea bişniţă cu covoare

1 septembrie, 2010

Actorul din Patru nunţi şi o înmormântare a dezvăluit în exclusivitate pentru ediţia englezească a revistei OK! un secret din trecutul său: a fost arestat şi acuzat că a făcut bişniţă cu covoare aduse din Turcia. Hugh Grant nu s-a bucurat dintotdeauna de o situaţie materială de invidiat, dar a găsit, pe vremea când încă nu devenise faimos la Hollywood, fel de fel de modalităţi de a-şi rotunji câştigurile. Până să primească în Londra roluri mai însemnate, a avut diverse slujbe care-i asigurau un venit constant: scria critici de carte, reclame pentru radio, scenarii pentru emisiuni TV şi s-a angajat, la un moment dat, ca asistent la clubul de fotbal Fulham. Dar n-a fost mulţumit cu mărunţişul pe care îl primea de pe urma acestor joburi şi şi-a propus să pună pe picioare propria afacere, care să-l îmbogăţească peste noapte.

Actorul din Patru nunţi şi o înmormântare a dezvăluit în exclusivitate pentru ediţia englezească a revistei OK! un secret din trecutul său: a fost arestat şi acuzat că a făcut bişniţă cu covoare aduse din Turcia.

Hugh Grant nu s-a bucurat dintotdeauna de o situaţie materială de invidiat, dar a găsit, pe vremea când încă nu devenise faimos la Hollywood, fel de fel de modalităţi de a-şi rotunji câştigurile. Până să primească în Londra roluri mai însemnate, a avut diverse slujbe care-i asigurau un venit constant: scria critici de carte, reclame pentru radio, scenarii pentru emisiuni TV şi s-a angajat, la un moment dat, ca asistent la clubul de fotbal Fulham.

Dar n-a fost mulţumit cu mărunţişul pe care îl primea de pe urma acestor joburi şi şi-a propus să pună pe picioare propria afacere, care să-l îmbogăţească peste noapte. A hotărât aşadar, împreună cu iubita lui de-atunci, să aducă pe furiş produse din Turcia, pe care să le vândă în Marea Britanie. Ideea i-a venit actorului când se afla cu iubita în vacanţă, în Turcia. Au cumpărat aşadar împreună câteva carpete, pe care le-au înghesuit în bagajul lor şi nu le-au declarat la vamă. Ei se gândeau că vor trece neobservaţi prin aeroport şi că vor reuşi să aducă acasă covoarele, de pe urma cărora să scoată bani frumuşei.

Când colo, un angajat al aeroportului a observat bagajul voluminos pe care-l aveau cei doi şi l-a reţinut pe Grant pentru că nu le-a declarat la vamă. Actorul a povestit recent păţania: „Am fost arestat pentru bişniţă. Pentru că asta făceam pe atunci: bişniţă. S-a întâmplat totul cu mulţi ani în urmă. M-am întors din Turcia cu covoarele. Am fost aşa un idiot! Am trecut prin aeroport în miezul nopţii şi m-am gândit că n-o să ne verifice nimeni. Aşadar, am intrat împreună cu prietena mea prin culoarul «Nimic de declarat», dar am fost amândoi opriţi. Ne-au întrebat de unde venim, le-am răspuns că din Turcia şi apoi ne-au rugat să deschidem pachetul mare pe care îl aveam cu noi. Aveam înăuntru un covor imens. Am spus atunci: «Îmi pare rău, dar am minţit». Apoi ne-au întrebat dacă mai avem vreun alt covor la noi. Le-am spus că acela era singurul. Apoi m-au rugat să deschid valiza. Şi surpriză: alt covor acolo! După aceea, mi-au cerut să deschid şi celălalt geamantan. Surpriză din nou: încă un covor! Aveam în total atunci cu noi vreo trei, patru covoare. Aşadar ne-au arestat pe amândoi şi am fost amendaţi pentru bişniţă.“

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg