Hugh Grant s-a însurat şi a făcut-o într-un mod neaşteptat

29 mai, 2018
*PREMIUM EXCLUSIVE* British Actor Hugh Grant and Anna Eberstein get married in London *MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE* *STRICT WEB EMBARGO UNTIL 10pm UK TIME ON 26/05/18* jpeg

Doamnelor şi domnilor, celebrul Hugh Grant a doborât recordul care aparţinea la fel de celebrului George Clooney! În sensul că a făcut, în sfârşit, pasul către altar la o vârstă mai înaintată decât cea pe care o avea Clooney când s-a însurat pentru a doua oară.

O cununie discretă şi fără pretenţii

Mirii, alături de fiica lor mijlocie

Pe 25 mai, actorul în vârstă de 57 de ani i-a spus Da iubitei sale sudeze, Anna Eberstein, în vârstă de 39 de ani. Asta după ce actorul care s-a iubit o dată cu Liz Hurley a mărturisit că nu crede în instituţia căsătoriei, deoarece oamenii nu sunt făcuţi pentru a fi legaţi în relaţii lungi şi fidele.

Probabil că britanicul şi-a schimbat părerea după ce a devenit tată de cinci ori, într-o perioadă relativ scurtă, de doar şapte ani. Astfel, actorul are doi copii cu chinezoaica Tinglan Hong şi alţi trei cu actuala lui soţie, ultimul venind pe lume în luna martie anul acesta.

Ei bine, Hugh şi Anna s-au căsătorit la Starea Civilă din Chelsea, în apropierea locuinţei lor din West London, într-o atmosferă deloc pretenţioasă, cu mireasa îmbrăcată foarte casual şi ţinând-o în braţe pe fiica lor, născută în 2015.

Puţinii prieteni care le-au fost acestora aproape i-au surprins în fotografii la ieşirea de la Starea Civilă, fotografii pe care le puteţi admira în acest articol.

Anna a purtat o verghetă, iar Hugh... acest inel bizar

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg