Hugh Grant, tată pentru a cincea oară la 57 de ani

9 martie, 2018
EE British Academy Film Awards   Red Carpet Arrivals jpeg

Are 57 de ani şi tocmai a devenit tată pentru a cincea oară. Hugh Grant este în culmea fericirii după ce iubita sa în vârstă de 35 de ani, Anna Eberstein, l-a adus pe lume pe mezinul familiei.

image

La cea de-a 75-a ediţie a Globurilor de Aur apăreau împreună pe covorul roşu, moment în care producătoarea de televiziune îşi etala o burtica de gravidă în primele luni de sarcină. La Premiile BAFTA apăreau din nou, de data aceasta burtica femeii în vârstă de 35 de ani fiind mult mai pronunţată. Anna şi Hugh Grant au împreună doi copii, iar acum i-au urat bun venit pe lume bebeluşului cu numărul 3, vestea cea mare venind chiar din partea fostei iubite a actorului, Elizabeth Hurley.

Conform lui Hurley, bebeluşul a venit pe lume săptămâna trecută. Invitată în emisiunea Watch What Happens Live with Andy Cohen, vedeta a fost întrebată dacă o surprinde numărul mare de copii pe care îi are Hugh: "A mai venit un copil pe lume săptămână trecută. Are cinci. Avea peste 50 de ani atunci când s-au născut toţi copiii lui".

După ce a oscilat între mai multe femei, Hugh s-a aşezat la casa lui alături de o femei cu 22 de ani mai tânără care i-a dăruit trei copii - un băieţel pe nume John Mungo Grant, în septembrie 2012, un altul în decembrie 2015 şi un alt copil în 2018. Proaspeţii părinţi nu au făcut declaraţii până în acest moment, sexul şi numele copilului nefiind date publicităţii. Hugh Grant mai are o fetiţă - Xiao Xi şi un băieţel, Felix Grant, copii cu o recepţioneră de origine chineză, Tinglan Hong. Acum este oficial de 5 ori tată la 57 de ani!

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg