Hugh Jackman nu e mare fan al monarhiei. Ce-a spus legat de domnia lui Charles?

20 februarie, 2023

Într-un interviu difuzat în weekend de postul BBC, actorul australian a declarat că prevede o ruptură în interiorul Commonwealth-ului în timpul actualului suveran.

Hugh Jackman   GettyImages 1174325462 jpg

Hugh Jackman este unul dintre actorii care nu oferă interviuri cu uşurinţă şi care şi mai rar deschide subiecte atât de serioase şi de controversate precum viitorul monarhiei din Marea Britanie. Totuşi, weekendul trecut a făcut-o în cadrul emisiunii prezentate de Laura Kuenssberg, când a declarat că este "inevitabil" ca Australia să devină o republică în viitor şi că ruptura de Familia Regală din Marea Britanie ar fi "o parte naturală a evoluției".

În contextul în care ambii părinți ai actorului australian provin din Marea Britanie, Hugh Jackman a crescut cu ideea de monarhie în casă și, chiar şi acum, la cei 54 de ani ai săi, starul din "X Men" își amintește că, atunci când era copil, familia lui sărbătorea toate evenimentele regale. "Tatăl meu ne-a obligat să ne oprim din tot ce făceam în 1981 pentru a urmări nunta lui Lady Di și a prințului Charles", a declarat el pentru Laura Kuenssberg de la BBC. "Am băut șampanie... nu era nicio banderolă la noi acasă, dar dacă tatăl meu ar fi putut găsi, ar fi fost".

Totuşi, el prevede o ruptură în interiorul Commonwealth-ului chiar în timpul domniei lui Charles al III-lea, considerând că asta ar fi următorul pas firesc pentru guvernământul din Australia.

Hugh Jackman jpg

În ciuda faptului că e convins că, în viitorul apropiat, ţara sa natală va deveni o republică, Hugh Jackman a spus că apreciază și admiră activitatea Familiei Regale. "M-am întâlnit cu Regina în mai multe rânduri, cu Regina Mamă și cu Prințul Charles... și văd și simt o dorință reală și autentică de a fi în slujba publicului", a spus el.

Totodată, starul din "X Men" afirmă că nu îi poartă "nicio dușmănie" Regelui Charles al III-lea și că i-a urat familiei "toate cele bune".

Anul trecut, în septembrie, actorul australian Hugh Jackman a fost decorat cu Ordinul Australiei pentru serviciile aduse artelor spectacolului şi pentru activitatea sa de susținător al eradicării sărăciei de către Guvernatorul General al Australiei, David Hurley, la Government House, în Melbourne.

FOTO: Getty Images, BBCRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg