Hugh Jackman, suspect a şaptea oară de cancer? Prin ce iad trece actorul: ”Nu faceţi ca mine!”

3 august, 2021
10 jackman jpg jpeg

Hugh Jackman îşi atenţionează fanii, după ce experienţele sale în ceea ce priveşte cancerul devin din ce în ce mai vaste.

Actorul trece încă o dată prin coşmarul diagnosticărilor şi biopsiilor, după ce a mai fost diagnosticat de şase ori până acum. Artistul ajuns la 52 de ani a urmat de şase ori tratamentele împotriva cancerului de piele, iar acum are din nou o suspiciune pe nas.

A fost la consultaţie şi i s-a recoltat ţesut pentru biopsie, însă vrea să fie optimist. Nu uită să reamintească oamenilor care îl urmăresc să fie consecvenţi în ceea ce priveşte crema solară. Fiindcă el în copilărie a suferit multe arsuri solare şi consideră că acesta este motivul pentru care cancerul de piele l-a urmărit toată viaţa.

Hugh Jackman transmis: ”Nu fiţi ca mine în copilărie. Mergeţi la controale şi folosiţi protecţie solară. Şi nu vă speriaţi dacă mă vedeţi cu acest plasture pe nas, probabil că voi fi bine.”

Starul din Wolverine atenţionează australienii în special, fiindcă, spune el, sunt mai vulnerabili în faţa razelor soarelui şi a cancerului de piele. ”Nu vreau să devin plictisitor, însă faceţi-vă anual un control de piele”, insistă actorul.

De asemenea, transmite şi ce a aflat de la medici: ”E suficientă o arsură solară şi deja capeţi un risc de a face cancer. O arsură! Ce să mai zic, în copilărie ne ardeam şi ni se cojea pielea de două, trei ori. Ce mai e de zis?”

Într-adevăr, e important că există vedete care semnalizează acest risc major de care chiar putem avea grijă să ne ferim. Şi mai ales, să evităm imprudenţele. Este total greşit să te expui la orele amiezei, cu sau fără protecţie.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg