Hugh Jackman, tratat de cancer a cincea oară

9 februarie, 2016
Hugh Jackman RTX13AVL jpeg

Actorul australian Hugh Jackman a mărturisit că a suferit, recent, o a cincea intervenţie chirurgicală de îndepărtate a unor celule canceroase din zona nasului. Amintim că actorul a fost diagnosticat cu acest tip de cancer în noiembrie 2013.

Vremuri grele pentru actorul Hugh Jackman! Starul din ”Wolverine”, în vârstă de 47 de ani, a postat ieri o fotografie pe contul său de Instagram în care apare cu un bandaj pe nas, post-operaţie.

A postat o fotografie post-op

”Un exemplu de ce se poate întâmpla dacă te expui la soare fără protecţie. Carcinom bazal celular. O formă comună de cancer de piele, însă o boală extrem de serioasă. Folosiţi, vă rog, loţiuni cu protecţie solară şi mergeţi regulat la control”, a scris actorul în dreptul fotografiei respective.

Desigur, nu este prima dată când actorul le vorbeşte fanilor internauţi despre boala de care suferă, aceasta fiind a cincea intervenţie pentru el, potrivit DailyMail.co.uk.

Hugh a fost tratat pentru prima dată în noiembrie 2013, după ce soţia sa, Deborra-Lee Furness, l-a încurajat să-şi controleze o aluniţă. ”Deb mi-a spus să mă duc să controlez aluniţa de pe nas. Şi a avut dreptate. Am fost diagnosticat cu cancer de piele”, spunea pe atunci actorul.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg