Hugh Jackman trece prin momente grele. S-a operat pentru a treia oară de cancer

29 octombrie, 2014

Hugh Jackman a suferit recent o a treia intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unor celule canceroase din zona nasului. Asta după ce, în noiembrie 2013, actorul australian a fost diagnosticat cu cancer de piele şi a suferit

Hugh Jackman a suferit recent o a treia intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unor celule canceroase din zona nasului. Asta după ce, în noiembrie 2013, actorul australian a fost diagnosticat cu cancer de piele şi a suferit o a doua operaţie de acest tip, în mai anul acesta.

Hugh Jackman a fost diagnosticat cu carcinom bazal celular, o formă comună de cancer de piele, provocat de expunerea la soare fără protecţie şi care poate fi tratat rapid şi fără complicaţii.

Jackman, în vârstă de 46 de ani, a suferit deja trei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea celulelor canceroase din zona nasului şi a declarat că, foarte probabil, va mai avea nevoie de astfel de operaţii.

Un reprezentant al actorului a declarat, totuşi, că nu există motive de îngrijorare şi că starea de sănătate a lui Jackman este bună.

"Sunt realist în ceea ce priveşte viitorul şi este mai mult cat sigur că voi mai avea cel puţin una (intervenţie chirurgicală de îndepărtare a celulelor canceroase de pe nas, n.r.), deşi, probabil, vor fi mai multe. Lucru deloc ciudat în cazul unui australian de origine britanică care a crescut în Australia, unde nu îmi amintesc să îmi fi spus cineva vreodată să mă dau cu cremă de protecţie solară. Partea bună este că boala asta poate fi prevenită, este vorba de a face controale regulate şi corecte. Sunt şi eu un om obişnuit, pot fi leneş, pot să amân, dar acum nu mai sunt leneş deloc", a declarat Jackman în urmă cu câteva luni, după cea de-a doua operaţie.Recente pe Ok! Magazine

Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg