Huidu şi-a luat rămas bun de la Kiss FM

16 ianuarie, 2014

După 11 ani de colaborare cu postul de radio, cârcotaşul a anunţat pe blogul său că se desparte de echipa cu care a lucrat atâta timp, dar şi de partenerul său de suflet, Mihai Găinuşă. De când a provocat tragicul accident de maşină, soldat

După 11 ani de colaborare cu postul de radio, cârcotaşul a anunţat pe blogul său că se desparte de echipa cu care a lucrat atâta timp, dar şi de partenerul său de suflet, Mihai Găinuşă.

De când a provocat tragicul accident de maşină, soldat cu moartea a trei persoane, totul s-a schimbat pentru Şerban Huidu. Mai întâi, el a încetat să mai apară la TV (asta şi datorită unor probleme de sănătate cu care a rămas după cumplitul accident la schi), iar prezenţa lui pe undele radio a fost una controversată.

Pentru a pune capăt unor discuţii ce trenau de mai mult timp, acesta a decis să părăsească Kiss FM, anunţându-şi decizia printr-o postare pe blogul personal.

„Pentru că au apărut deja zvonuri, e bine să fac precizări: da, am părăsit KissFM! Noii patroni nu au nicio legătură cu decizia, nici nu i-am întâlnit! Decizia s-a bazat pe probleme mai vechi! Le mulţumesc colegilor care m-au ajutat şi susţinut şi ataşez un ultim mail către toţi angajaţii:

«Dragi colegi,

Orice început are şi un sfârşit! Azi a sosit momentul, cu durere în suflet, să îmi iau rămas bun de la voi!

Am încercat, în anii ăştia, să fac cât pot eu mai bine pentru această organizaţie, unele mi-au reuşit, şi e meritul vostru, altele mi-au ieşit mai prost şi asta e numai vina mea!

În anii ăştia am încercat să cunosc o mare parte dintre voi, am încercat să mă integrez în această mare familie, care m-a primit şi m-a potenţat! E ultima oară când vă scriu şi vreau să vă mulţumesc!

Aţi fost nişte colegi minunaţi... cu unii poate mă voi mai întâlni, cu alţii nu! Baftă tuturor şi să iubiţi Radioul în continuare!

Şerban Huidu

P.S. Nu plec nicăieri – la nici un concurent!

P.S. 2 Să daţi mailul şi celor ce nu le-a ajuns!»“.

Foto: pagina personală