Hulk Hogan a divorţat şi de cea de a doua soţie. Actorul are o iubită tinerică

1 martie, 2022
8 hul4 jpg jpeg

Hulk Hogan s-a despărţit de soţie şi are o nouă iubită, pe nume Sky. Actorul a cerut divorţul de Jennifer McDaniel în octombrie 2021.

Hulk Hogan , în vârstă de 68 de ani, a divorţat de cea de-a doua soţie Jennifer McDaniel , în vârstă de 47 de ani. Starul a confirmat vestea după ce a apărut pe reţele de socializare cu o altă muză, iar fanii au început să îşi pună întrebări. Hulk a dezvăluit că femeia este, de fapt, noua lui iubită  şi că se numeşte Sky. „Sunt divorţat oficial, îmi pare rău, am crezut că toată lumea ştie deja”, a mărturisit actorul. Noul cuplu a fost, de asemenea, observat la barurile de karaoke din zona Clearwater, Florida, Hulk a cumpărat o casă în Clearwater, pe malul mării, care se află chiar lângă Tampa Bay, pentru 3,3 milioane de dolari în 2012, iar aceasta a devenit reşedinţa sa principală.

Hulk şi Jennifer s-au căsătorit pe 28 decembrie 2010, după doi ani de relaţie. Hulk a cerut divorţul în octombrie 2021, conform documentelor judecătoreşti obţinute de  TMZ , despărţirea fiind finalizată la sfârşitul anului trecut.

Hogan mai are la activ un divorţ amplu mediatizat. Hulk a fost căsătorit cu Linda din 1983 până în 2007, divorţul fiind finalizat în 2009. Despărţirea dintre Linda şi Hulk a fost una dramatică, în principal din cauza acuzaţiilor de abuz făcute de voluptoasa blondă - pe care starul le-a negat în mod repetat. Cei doi  au împreună o fiică, Brooke Hogan, 33 de ani, şi un fiu Nick Hogan, 31 de ani.

Când au divorţat în 2009, se spune că starul, pe numele real Terry Bollea , i-a dat în jur de 10 milioane de dolari fostei sale partenere de viaţă.

Hogan a fost acuzat că a avut o aventură cu Christiane Plante, care era cu 20 de ani mai mică decât el şi prietena apropiată a fiicei sale, Brooke. Hulk a spus odată că lupta sa amară cu Linda l-a făcut să îl „înţeleagă pe deplin” pe OJ Simpson, care a fost acuzat de uciderea fostei sale soţii, Nicole Brown Simpson, şi a prietenului ei, Ron Goldman, lucru pe care îl neagă şi astăzi.Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg