Iadul lui Kelly din Familia Bundy. S-a îngrășat 20 de kg de când a fost diagnosticată cu boala cruntă

2 noiembrie, 2022

Christina Applegate a dezvăluit că s-a îngrășat aproape 20 de kilograme de când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă și că nu poate merge fără baston.

christina applegate profimedia 0642921884 jpg

Actrița în vârstă de 50 de ani, cunoscută pentru rolul lui Kelly din serialul de comedie Familia Bundy, a făcut public diagnosticul ei în luna august a anului trecut.

"Este pentru prima dată când cineva mă va vedea așa cum sunt. Am pus 20 de kilograme pe mine; Nu pot merge fără baston. Vreau ca oamenii să știe toate acestea", a spus ea într-un interviu pentru The New York Times.

Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă pe când filma pentru ultimul sezon al serialului Dead to Me, difuzat de Netflix, fiind nevoită să ia o pauză de cinci luni pentru a-și putea începe tratamentul.

Christina Applegate a mai spus că atunci când producția serialului care i-a adus două nominalizări la Emmy s-a întrerupt, a existat părerea greșită că dacă actrița va lua tratamentul prescris, starea ei se va îmbunătăți. „Nu există ideea de a te simți mai bine. Nu voi accepta niciodată asta. Sunt înnebunită."

În cele din urmă, pauza de la actorie a avut efecte benefice asupra vedetei: „Trebuia să procesez pierderea vieții mele, pierderea acelei părți din mine. Deci aveam nevoie de acel timp."

christina applegate profimedia 0642921882 jpg

Christina Applegate a mai mărturisit că, atunci când s-a întors la filmări, a avut nevoie de un scaun cu rotile pentru a ajunge pe platou, din cauza mobilității reduse, și că un tehnician de sunet a trebuit să-i ridice picioarele pentru a obține anumite cadre.

De asemenea, actrița a spus că nu a putut filma cadre cu ea intrând într-o cameră, deoarece avea nevoie de asistență și că se sprijinea de uși pentru a putea sta în picioare.

Actrița care a devenit cunoscută la noi cu rolul seducătoarei Kelly Bundy, în anii 90, este căsătorită cu basistul olandez Martyn LeNoble, în vârstă de 53 de ani, de aproape zece ani, și au împreună o fiică, pe Sadie, care a venit pe lume în 2011.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg