Ian Somerhalder şi Nikki Reed vor deveni părinţi!

5 mai, 2017
nikki jpeg

Starul din serialul ”Vampire Diaries” şi soţia sa, actriţa Nikki Reed, au anunţat, prin intermediul conturilor de socializare, că urmează să devină părinţi. Cei doi sunt căsătoriţi de doi ani.

Nikki şi Ian vor deveni părinţi

Acum o săptămână împlineau doi ani de mariaj, iar acum au anunţat că vor fi părinţi pentru prima dată. Fericitul anunţ a fost făcut de pe contul de Instagram al actriţei în vârstă de 28 de ani. ”Te cunosc, dar doar pentru că te simt. Cum e posibil să iubeşti atât de mult pe cineva, deja? Tot ce ştiu este că e cel mai puternic sentiment pe care l-am avut vreodată. Împărţim deja de-o vreme acest corp, şi deja am trecut prin atât de multe. Abia aşteptăm să te cunoaştem. Cu dragoste, părinţii tăi”, a fost mesajul emoţionant prin care Nikki a făcut publică fericita veste că va deveni mămică.

Cu această ocazie, Nikki a dat publicităţii şi prima fotografie cu ea însărcinată, afişând o burtică destul de proeminentă. Cât despre sexul copilului sau data naşterii acestuia, Nikki şi Ian au păstrat tăcerea. Totuşi, faptul că actriţa purta în acest shooting o rochie blue ciel, mulţi s-au grăbit să speculeze că ar fi vorba de un băieţel. Ei bine, nu ne rămâne decât să aflăm. Felicitări cuplului!

În ziua nunţii, Nikki şi Ian

Amintim că Nikki şi Ian s-au căsătorit în 2005, în cadrul unei ceremonii boho-chic, pusă la cale chiar de fericita mireasă. Cei doi au o relaţie fericită încă din iulie 2014, iar acesta va fi primul lor copil.

foto: arhivă / InstagramRecente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg