Iarna la soare. Vedete de la ei şi vacanţele lor în bikini

21 ianuarie, 2016
Olivia Palermo Shows Off Her Bikini Body jpeg

Iarna este, câteodată, chiar ca vara. Cel puţin pentru aceste VIP-uri care funcţionează după fusul orar al soarelui. La Hollywood, este o tradiţie să-ţi începi anul în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, acolo unde poţi purta costumul de baie, în ciuda iernii. Noi am selectat pentru voi câteva cadre cu vedete la plajă, numai bune pentru o reclamă convingătoare la călătorii exotice. Sau de postat pe Instagram...

Cindy Crawford şi soţul ei

Cindy Crawford &Rande Gerber

Se vede c-au fost, cândva, manechini. Îşi păstrează mersul de catwalk chiar şi pe nisipul fierbinte şi incomod din Cabo San Lucas, Mexic.

Paul McCartney şi Nancy

Paul McCartney

Sir Paul McCartney pentru noi şi doar Paul pentru ea, soţia Nancy. Tot respectul pentru fostul Beatles, care ştie să se bucure de viaţă, în vacanţa lui din St. Barts. Şi tot respectul şi pentru doamna lui, care arată aşa…

Mariah Carey

image

Mariah Carey

Ceva se întâmplă pe Instagramul divei! O avea Mariah o opţiune specială, astfel încât toate pozele pe care le urcă s-o arate ca trasă prin inel? Dacă da, vrem s-o descărcăm şi noi.

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen

Să încercăm şi o poză îmbrăcată cu modelul brazilian, câteodată… Altfel, nu avem ce-i reproşa nici ei, nici cadrului paradisiac din această fotografie.

Olivia Palermo şi soţul ei

Olivia Palermo

S-a întâmplat tot în St Barts, acea insulă care dă pe dinafară de vedete în luna ianuarie. Olivia şi soţul ei, Johannes Huebl, nu-s chiar cele mai mari celebrităţi, dar ştiu să pozeze frumos pentru paparazzi.

Zac Efron

Zac Efron

Da, sub acea tichie dubioasă se ascunde un gentleman sexy. Zac Efron. Spunem gentleman datorită graţiei cu care ţine mâna iubitei. Despre partea cu sexy vorbesc cel mai bine pectoralii.

Rita Ora

Rita Ora

Aasta înseamnă să ieşi din mare cu stil. Şi asta faci când ştii că pe plajele din Miami paparazzii sunt la datorie. Apreciem lipsa celulitei şi generozitatea decolteului.

Tamara Ecclestone şi fiica ei

Tamara Ecclestone

When in Dubai… fă poză cu cămila! Numai că micuţa Sophia, fetiţa Tamarei Ecclestone, are preferinţe mai europene, alegând o plimbare cu poneiul. Iar noi aproape că nu ne hotărâm cine este mai drăgălaş: ea sau minionul animal.

Chris Hemsworth şi Elsa Pataky

Chris Hemsworth & Elsa Pataky

Poza perfectă şi nepretenţioasă de vacanţă. Doi părinţi superbi, trei copii pe măsură, un câine decupat parcă din broşurile turistice, plaja, Chris Hemsworth. A, pe el l-am menţionat deja…

Foto: guliver/splash news, heptaRecente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg