Iată cât de frumoasă e Lexi, fiica lui Iman cu regretatul David Bowie!

16 august, 2016
david bowie si iman gettyimages 113260332 jpg jpeg

Rar am avut ocazia să vedem crâmpeie din viaţa personală a familiei iconului englez, mai ales din ultimii ani, când Bowie a preferat să fie mai aproape de fiica sa, Lexi, decât în centrul atenţiei, şi să aibă o viaţă normală, alături de cei dragi. Iar lucrurile au rămas cât se poate de private şi după moartea lui, pe 10 ianuarie.

Lexi, la 16 ani, seamănă cu mama ei

Vorbim de soţia sa, fostul supermodel Iman (61) şi de fiica lor, Alexandria Zahra Jones, care a împlinit 16 ani chiar ieri – ocazie cu care mama ei a împărtăşit pe Instagram un mesaj frumos de la mulţi ani, alături de o poză cu sărbătorita, alb-negru. Şi se vede că şi adolescenta are stofă de model...

David Bowie la 16 ani, iar în poză stânga - cu Iman şi Lexi

De asemenea, şi pe contul de Instagram al lui David Bowie, staff-ul care se ocupă de pagină a postat o fotografie cu regretatul star în tinereţe, la 16 ani, dar şi cu el, Iman şi Lexi imediat după naşterea ei, în 2000, alături de un mesaj de „la mulţi ani” foarte sensibil şi pozitiv.

NEW YORK, NY - APRIL 28: Musician David Bowie and supermodel Iman attend the DKMS' 5th Annual Gala: Linked Against Leukemia honoring Rihanna & Michael Clinton hosted by Katharina Harf at Cipriani Wall Street on April 28, 2011 in New York City. (Photo by Andrew H. Walker/Getty Images for DKMS)

După moartea soţului şi, respectiv, tatălui, Iman şi fata ei au preferat să stea cât mai departe de centrul atenţiei, pentru a putea trece peste nefericitul eveniment. Mai ales că în ultimii ani, cu toţii ştiau că Bowie îşi doreşte să recupereze timpul pierdut cu primul fiu, Duncan, din mariajul cu Angie Bowie, alături de care nu a fost prea mult alături în timpul copilăriei. “Ştii, Mike, după acest turneu, voi fi doar un tată normal cu o viaţă normală”, i-ar fi spus iconul muzical lui Mike Garson, prietenul lui bun şi muzician, pe tot parcursul turneului din 2004, conform interviului pentru Rolling Stone. “Voi fi acolo pentru Lexi când creşte. Am ratat asta prima dată” (referindu-se la fiul lui, Duncan).

Regizorul Duncan Jones & David Bowie

FOTO GETTY IMAGES



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg