Iată cât de frumoasă este fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe! Katarina are aproape 20 de ani şi este cântăreaţă

21 februarie, 2019
1 andrei gheorghe si katarina 1024x682 jpg jpeg

Toată lumea îl ştie pe Andrei Gheorghe, a fost unul dintre cei mai apreciaţi oameni de radio din România, iar moartea lui de anul trecut a adus multă tristeţe în sufletul oamenilor.

Dacă el a fost o adevărată vedetă, nu mulţi ştiu însă că Andrei Gheorghe avea o fată vitregă, pe Katarina Dyer, care a încercat să îl copieze şi care în luna mai va împlini 20 de ani. Fiica fostului om de radio este cântăreaţă şi a debutat în industria muzicală în urmă cu aproximativ 5 ani, preferând să cânte în limba engleză.

3 andrei gheorghe si katarina jpg jpeg

„El m-a crescut de la vârsta de 8 ani. Noi ne înţelegeam foarte bine. Eu îl copiam un pic la comportament. Şi într-o zi mi-a spus: «Katarina, tu nu ai tupeul şi bagajul meu ca să poţi să îmi duci mie atitudinea»“, spunea Katarina în urmă cu mai mulţi ani.

Aşa cum a spus în urmă cu un an, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, Katarinei îi este mult mai simplu să cânte în limba engleză, deoarece aceasta a fost prima limbă pe care a învăţat-o, tatăl ei fiind american. Mai mult decât atât, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe a afirmat că a învăţat limba română abia în clasa a şaptea.

15 katarina fiica andrei gheorghe 12 jpg jpeg

Anul trecut, după ce Andrei Gheorghe a murit, Katarina a făcut unele declaraţii emoţionante, afirmând că a fost distrusă şi că a suferit un şoc atunci când a aflat teribila veste.

„El era foarte dulce şi un om foarte cumsecade. Mi-a făcut copilăria un lucru magic. Au fost şi câteva momente în care, când s-a supărat pe mine, eu mai aveam puţin şi fugeam din casă. Doar felul în care se uita la tine te speria. Când am reuşit să-l privesc în ochi am ştiut că atunci nu mă va mai intimida nimeni. Eram într-o tabără de muzică atunci când am aflat că a murit. Am fost foarte distrusă. Am căzut pe jos, a fost chiar foarte urât şi un şoc oribil. Nu am putut să accept faptul acela. După trei zile am acceptat şi eu faptul că a murit“, a spus Katarina la acea vreme.

Cea mai recent apariţie publică a Katarinei a avut loc pe 20 februarie 2019, atunci când a fost prezentă la OK! Golden Night, de unde a postat mai multe story-uri pe Instagram.

2 andrei gheorghe familie 1 jpg jpeg

Katarina Dyer este fiica Petruţei, cea de-a doua soţie a lui Andrei Gheorghe. Petruţa mai are doi copii, pe Maria şi Maximilian, toţi fiind adoptaţi de Andrei Gheorghe în momentul în care a început relaţia cu Petruţa. Andrei Gheorghe are o fată, Anastasia, şi din prima căsătorie, cu Maria.

Mai multe fotografii în care apare Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe, pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg