Iată ce actriţe joacă în spectacolul ”Nunta perfectă”!

21 aprilie, 2015
actrite nunta perfecta resize jpeg

Pe 11 mai, la Teatrul Elisabeta, se lansează primul proiect de teatru produs pentru a-şi pune în valoare talentele din portofoliu. Spectacolul “Nunta perfectă” de Alan Ball (titlu original: “Five Women Wearing the Same Dress”)

Pe 11 mai, la Teatrul Elisabeta, se lansează primul proiect de teatru produs pentru a-şi pune în valoare talentele din portofoliu. Spectacolul “Nunta perfectă” de Alan Ball (titlu original: “Five Women Wearing the Same Dress”) îi are în distribuţie pe Adela Popescu, Laura Cosoi, Alina Chivulescu, Catalina Grama, Adina Galupa şi Dan Radulescu. Regizat de Eugen Gyemant, spectacolul este o comedie savuroasă şi rafinată, cu personaje care nu sunt ceea ce par şi care vor sa pară ceea ce nu sunt, cu replici acide şi o tensiune care creşte treptat ca să explodeze într-o nebunie de comedie.

image

Producătorul spectacolului, agenţia Talentivity, şi-a propus în 2015 să creeze proiecte de conţinut de calitate pentru talentele pe care le reprezintă, iar alegerea piesei scrise de Alan Ball nu a fost întâmplătoare. “Am ales pentru prima aventură în zonă de creatori de conţinut un spectacol de teatru. Mai precis o comedie cu cinci protagoniste scrisă de un laureat OSCAR pentru Cel mai bun scenariu (bonus), într-o transpunere scenică cel puţin incitantă, mulţumim Eugen! “Nunta perfectă” e o provocare. Pentru actori, provocarea unui text spumos ca o şampanie, palpitant ca un film poliţist, emoţionant ca o poezie şi inteligent. Ca noi toţi. O provocare pentru public să vină la teatru, ca să râdă cu poftă alături de noi, din 11 mai.”, mărturiseşte Roxana Crisan, talent manager la Talentivity şi coordonatorul proiectului “Nunta perfecta”

Cuceriţi încă de la prima invitaţie de proiectul “Nunta perfectă”, actorii Adela Popescu, Laura Cosoi, Catalina Grama, Alina Chivulescu, Adina Galupa, Dan Radulescu şi regizorul Eugen Gyemant şi-au dedicat ultimele luni repetiţiilor pentru spectacol, probelor de costume, interacţiunii cu echipa şi aprofundării sintagmei “Nunta perfecta” care-şi va dezvălui aspecte amuzante şi deloc previzibile pe scena Teatrului Elisabeta.



Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg