Iată ce dietă-minune a urmat Zoe Saldana pentru a scăpa de 30 de kg!
Are acasă o pereche de gemeni de şase luni care o ţin în priză şi în formă. Dar îngrijirea fiilor ei şi-ai soţului Marco Perego n-a fost de ajuns pentru ca actriţa cu look exotic să scape de cele 30 de kilograme
Fit mama! Zoe Saldana 56 kg | 1,70 m
Are acasă o pereche de gemeni de şase luni care o ţin în priză şi în formă. Dar îngrijirea fiilor ei şi-ai soţului Marco Perego n-a fost de ajuns pentru ca actriţa cu look exotic să scape de cele 30 de kilograme acumulate în timpul sarcinii. Stilul de viaţă sănătos a fost cel responsabil. Interesant este că actriţa nu doar vorbeşte despre misiunea ei de a reveni la silueta suplă care a făcut-o faimoasă, ci şi exemplifică cu postări pe contul de Facebook. Cavalerul ei salvator în lupta cu kilogramele este Steve Moyer, acelaşi instructor care a ajutat-o să obţină silueta subţire din Avatar. Urmărind programul sportiv al vedetei care a slăbit, ce-i drept, spectaculos după naştere, trebuie să recunoaştem că Zoë (36) are voinţă.
„Lucrul pe care l-am învăţat despre interval training (antrenament cu intervale de intensitate) este că şi 10-15 minute sunt de ajuns pentru a vedea rezultatele. În plus, poţi face acest antrenament oriunde şi poţi înlocui aparatele cardio cu sărituri sau cu flotări combinate cu sărituri. În fiecare săptămână, încerc să-mi intensific programul sportiv cu 10-15 %. Un ritm mai rapid, mai multe repetări… Trebuie să te ambiţionezi să faci mai mult, măcar pentru o perioadă de patru, cinci săptămâni“, spune actriţa. Cât despre dietă, vedeta de origine braziliană mărturiseşte că încearcă să elimine acest cuvânt din vocabularul ei şi să-l înlocuiască cu alimentaţie sănătoasă. „Nu are legătură cu slăbitul, ci cu a fi sănătos şi a te simţi în formă pentru tot restul vieţii.“ Dacă vreţi, totuşi, să ştiţi concret ce mănâncă Zoë pentru a arăta atât de bine, am ales pentru voi idei de gustări parafate de antrenorul ei personal.
Reţete propuse de Zoë
Salată de vară
Ingrediente: 1 pungă mix de salată, 3 roşii feliate, 3 castraveţi feliaţi, 1 ½ ceapă tocată, 1 ½ măr tăiat cubuleţe, 250 g piept de pui fără pieliţă, fiert şi făcut bucăţele.
Pentru dressing: ulei de măsline,
suc de lămâie, oţet balsamic, verdeaţă proaspătă.
Conţinut: circa 300 calorii, 7 g grăsimi, 46 g carbohidraţi, 21 g protein
Dacă vreţi şi o reţetă mai consistentă, sănătoasă şi uşor de realizat, iată ce ne mai propune nouă, dar şi lui Zoë, instructorul de fitness.
Ton cu fasole Pinto, anghinare, ţelină, roşii, ceapă şi ardei gras
150 g ton din conservă, fără ulei, 400 g de fasole Pinto, 1 ½ lingură ulei de măsline,
400 g inimi de anghinare tocate, ½ ceapă mărunţită, 20 roşii cherry înjumătăţite, 3 tulpini de ţelină tocate, sucul de la o lămâie, 2 ardei graşi.
Amestecă ingredientele şi savurează ca atare.
Conţinut 1 porţie: 474 calorii, 11 g grăsimi, 57 g carbohidraţi, 34 g proteine