Iată cele mai nereuşite selfie-uri cu posterioarele vedetelor!

16 august, 2017
chrissyteigen jpeg

Din faţă liceu şi din spate muzeu, nu? Nu chiar, însă aceste imagini cu poponeaţa starurilor cu siguranţă că nu le fac deloc cinste acestora!

Christine Teigen

image

Topmodel de succes, una dintre cele mai frumoase femei din lume, Chrissy este cât se poate de sexy în cele mai multe ipostaze în care se lasă fotografiată. Nu şi de data asta însă, când vedeta a ţinut să arate lumii întregi că numai divă pusă la punct nu e din cauza pantalonilor rupţi de pe ea. De fapt, soţia lui John Legend face haz de necaz şi dă dovadă de umor cu imaginea postată pe reţelele de socializare, în care se vede cu ochiul liber că îmbrăcămintea i-a cedat în locurile esenţiale. Ups!

Sofia Vergara

image

Hei, latina, ştiam deja că eşti posesoarea unei siluete voluptuoase, nu era nevoie să ne-o trânteşti, zdrang, în faţă! Tot ce putem spera e ca diva să posteze asemenea fotografie pe contul ei de Instagram în glumă, ca să se autoironizeze. Pentru că posteriorul care ocupă cea mai mare parte din imaginea cu pricina riscă, altfel, să ne rămână timp îndelungat pe retină (laolaltă cu pantalonii atât de albaştri şi de neinspiraţi!) şi să ne schimbe puţin imaginea despre frumoasa Sofia. Prea conştientă de “her money maker”? Preferăm să credem că este peste măsură de glumeaţă în schimb!

Nick Jonas

image

Ce-o fi fost în mintea individului să se pozeze lângă un posterior atât de reuşit, când el n-are cu ce se lauda prea mult la acest capitol?! De fapt, care individ, nu-i aşa? Pentru că numai frumoasa de lângă el captează toată atenţia. Să nu fim, totuşi, răutăcioşi! Nick era o musculatură bine lucrată la sală, este absolut minunată la nivelul braţelor şi al umerilor, însă lipseşte cu desăvârşire în zona inferioară a corpului. Aşadar încercarea lui de-a se arăta sexy în faţa admiratoarelor lui a cam eşuat, având în vedere comparaţia pe care nu putem să ne abţinem să n-o facem cu posteriorul celei din preajma lui.

Kylie Minogue

image

Dragă Kylie, s-a inventat Photoshop-ul de milioane de ani, de ce nu apelezi la el înainte de-a posta o imagine cu tine care nu-ţi face cinste?! Zău! Sau poate dacă schimbai niţel unghiul de fotografiere… Hmmm! Tu, care dădeai lecţii fătucilor din ziua de azi în ceea ce priveşte sex appeal-ul, cum de ai acceptat să te expui în văzul lumii mai puţin decât perfectă? Posteriorul divei pare desumflat de tot, în plus există tot felul de elemente în imaginea aceasta care-ţi fură privirea de la bucăţica de carne expusă de cântăreaţă. Aaaa, poate că asta a fost şi intenţia!...

Selena Gomez

image

Fata frumoasă, cu succes nebun online, îşi bate pur şi simplu joc de fanii ei internauţi, care aşteaptă cu sufletul la gură orice firimitură de intimitate oferită de vedetă. Pe bune! Ceea ce se voia a fi un instantaneu suuuupersexy este, de fapt, o fotografie banală, care nici măcar n-are calitatea de-a o pune pe Selena în cea mai bună lumină posibilă. Mai putea lucra niţel la unghiul de fotografiere, era ceva dacă nu-i erau tăiate atât de inestetic picioarele… Ce să mai zicem?! Răul a fost făcut!Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg