Iată cele mai noi modele de brăţări cu pietre semipreţioase! Bărbaţii sunt şi ei în target

4 martie, 2022
3 bratari pietre semipretioase barbati 1 jpg jpeg

Astăzi, bijuteriile sunt asociate în primul rând cu femeile, însă lucrurile nu au stat întotdeauna aşa. De fapt, de-a lungul secolelor, cei mai puternici războinici din diferite civilizaţii nu porneau la luptă fără să se împodobească cu o serie de inele, brăţări sau amulete despre care credeau că oferă forţă şi, în acelaşi timp, protecţie magică.

Pe teritoriul ţării noastre, cel mai ilustru exemplu este reprezentat de brăţările dacice din aur. Găsite la Sarmizegetusa şi cetăţile dacice din apropiere, unele dintre ele pot fi admirate la Muzeul Naţional de Istorie, în timp ce altele au fost vândute pe piaţa neagră chiar şi cu sume de jumătate de milion de euro.

Prin urmare, dacă cei mai viteji războinici din vechime purtau bijuterii, de ce nu ar face-o şi bărbaţii de astăzi? Avantajele estetice se îmbină cu cele în care credeau şi strămoşii noştri, în sensul că acum sunt disponibile la vânzare brăţări din pietre semipreţioase pentru bărbaţi care, pe lângă nota de eleganţă, oferă şi alte beneficii.

Iată câteva dintre modelele de bratari pietre semipretioase barbati pe care le poţi cumpăra chiar acum din magazinele de specialitate!

Brăţara Enid cu pietre de lavă şi malachit

Datorită îmbinării sobre de negru şi verde, bijuteria conferă o puternică impresie de eleganţă. Dominant este negrul pietrelor de lavă, care simbolizează nici mai mult nici mai puţin decât sângele planetei noastre. Aceste minerale întăresc conexiunea cu pământul şi, datorită acestui fapt, conferă un plus de stabilitate şi de încredere în sine.

Cristalul care contribuie, de asemenea, la eleganţa acestei brăţări din pietre semipreţioase pentru bărbaţi este malachitul. De culoare verde, simbolizează abundenţa, curăţă energiile negative şi încurajează manifestarea şi exprimarea emoţiilor pozitive.

Bijuteria poate fi folosită şi ca difuzor de aromaterapie cu uleiuri esenţiale. Este suficient să pui două picături de ulei esenţial pe mărgelele de rocă vulcanică. În aproximativ două minute, uleiul este absorbit, iar brăţara poate fi pusă la mână.

2 bratari pietre semipretioase barbati 2 jpg jpeg

Brăţara Cleo cu pietre vulcanice şi hematit magnetic

Negrul intens al acestei brăţări din pietre semipreţioase pentru bărbaţi poate fi asortat cu uşurinţă la orice ţinută. Accesoriul este potrivit atât pentru bărbaţii care poartă ţinute office, cât şi pentru cei care preferă mai degrabă stilul casual. În plus, beneficiile estetice nu sunt singurele de care purtătorii au parte.

Hematitul este un cristal care elimină împrăştierea mentală, stresul şi anxietatea. Cu ajutorul său, capacitatea de concentrare creşte considerabil, iar purtătorul îşi poate folosi calităţile mentale într-un mod creativ, reuşind să obţină rezultate excelente pe plan profesional şi nu numai.

Brăţara Arnav din amazonit

Dacă nu apreciezi neapărat culorile închise, te poţi orienta spre brăţara Arnav, realizată din cristale de amazonit. Culoarea liniştitoare a acestora le este recomandată îndeosebi bărbaţilor agitaţi şi iritabili, care astfel vor reuşi să se controleze cu mai mare uşurinţă. Pe de altă parte, amazonitul are calităţi vindecătoare şi este asociat cu norocul, îndeosebi când vine vorba de bani.

Şi asta nu este tot. Există pe piaţă numeroase modele de brăţări pietre semipreţioase bărbaţi care folosesc calităţile unei mari varietăţi de cristale. Este vorba despre apatit albastru, obsidian, ochi de tigru sau piatra Phoenix, fiecare dintre ele cu propriile caracteristici şi nuanţe. Alege-o pe cea care se potriveşte personalităţii tale şi vei simţi diferenţa!Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg