Iată cum arată acum ”Morticia” din filmul ”The Addams Family”!

13 ianuarie, 2016
Morticia Addams jpeg

Fie că ai fost fan, fie că nu, un personaj precum Morticia Addams sigur ţi-e cunoscut. Ei bine, din 1991, pe când pelicula se difuza pe micile ecrane, au trecut ceva ani şi, cu siguranţă, mulţi dintre voi le-aţi pierdut urma actorilor pe care i-aţi îndrăgit în respectivul film.

Anjelica în rolul Morticiei Addams

Anjelica Houston este cea care intrat în pielea personajului Morticia Addams, în filmul ”The Addams Family”, din anii 1991 şi 1992. Acum Anjelica are 64 de ani şi o carieră bogată în cinematografie. Haideţi să vedem, aşadar, ce-a făcut actriţa în tot acest timp.

Premii

Anjelica în 1991

Până în 1991 a bifat un premiu Oscar şi alte două nominalizări la aceste premii. Însă şi după acest an, cariera Anjelicăi a continuat să înflorească. În 2005 a câştigat un Glob de Aur pentru serialul ”Iron Jawed Angels”, şi a primit alte trei nominalizări la Globurile de Aur, dintre care două pentru prestaţia din ”The Addams Family”. A reuşit să primească o nominalizare şi la premiile BAFTA, în 2008, pentru pelicula ”Medium”.

Aşa se face că-n palmaresul actriţei s-au strâns destule pelicule în care a jucat, dar şi pentru care a asigurat vocea unor personaje.

Viaţa personală

Ei bine, ştim că în 1973 l-a cunoscut pe Jack Nicholson, alături de care a trăit o poveste de dragoste (on-off, ce-i drept) până în 1990, când media a dezvăluit că Jack este tatăl unui băiat de-al Rebeccăi Broussard.

În 1992, actriţa s-a căsătorit cu sculptorul Robert Graham. Cei doi au fost împreună până în 2008, atunci când Robert s-a stins din viaţă. Din păcate, cei doi nu au copii.

Aspect fizic

Anjelica Huston, la 64 de ani

Anjelica este fost model, actriţă şi regizoare. Aspectul său a consacrat-o în anii 1990, aşa că, poate, nu e de mirare că a încercat să şi-l păstreze. Desigur, anii şi-au pus amprenta pe chipul ei, că doar vorbim de o femei de 64 de ani, însă în mare Anjelica arată la fel ca atunci când apărea pe micile ecrane în pelicula ”The Addams Family”.

Anjelica prezentă, ieri, la prezentarea de modă a designerului Stella McCartney în Los Angeles, California.

Sursa foto: Getty Images/ CinemagiaRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg