Iată cum arată apartamentul burlacului Orlando Bloom!

26 februarie, 2015
poza1 0 jpeg

Orlando Bloom este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, prin urmare şi unul dintre cel mai bine plătiţi bărbaţi din cetatea filmului. După cum era de aşteptat, Orlando deţine un apartament de lux în

Orlando Bloom este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, prin urmare şi unul dintre cel mai bine plătiţi bărbaţi din cetatea filmului. După cum era de aşteptat, Orlando deţine un apartament de lux în New York, specific vieţii de burlac pe care o duce de doi ani, de când a divorţat de Miranda Kerr.

Actorul din ”Piraţii din Caraibe” şi-a achiziţionat acum ceva timp un apartament în stil industrial, cu hală deschisă, în valoare de 4, 7 milioane de dolari. Însă, la şase luni de când s-a mutat în somptuosul apartament, Orlando a decis să-l vândă contra sumei de 5,5 milioane de dolari, cu aproape un milion de dolari mai mult decât preţul cu care l-a achiziţionat.

image

Apartamentul care a fost iniţial un sediu de pompieri, a fost transformat într-o locuinţă de lux, gata să satisfacă până şi cele mai pretenţioase gusturi în materie de decoraţiuni interioare.

image

Apartamentul conţine stâlpi metalici de susţinere şi bârne de lemn, asemănătoare celor întârnite în hambarele din mediul rural.

Locuinţa conţine un singur dormitor, decorat simplist, cu pereţi de cărămidă la vedere şi câteva elemente de decor în stil modern.

image

Fiind o locuinţă pentru un burlac, în acest apartament nu putea lipsi zona de party, un spaţiu liber de 227 de metri pătraţi, menit să fie util dacă se organizează vreo petrecere restrânsă.

image

În ceea ce priveşte bucătăria, Orlando a optat pentru un stil minimalist, pus în evidenţă de albul pereţilor şi al barului.

Sursa foto: DailyMail / Evan JosephRecente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg