Iată cum arată fiica lui Danny DeVito!

22 ianuarie, 2016
Goldene Kamera  Awards   Berlin jpeg

Se vede că este fata lu` tata! Lucy, fiica celebrului actor Danny DeVito, este copia fidelă a tatălui ei. Ne-am convins şi noi de asta, când au apărut împreună pe la evenimente.

Danny şi fiica sa, Lucy

Danny DeVito (72) şi fiica sa de 34 de ani au o relaţie cât se poate de apropiată. Pe lângă faptul că Lucy este prezentă la toate evenimentele oficiale din viaţa celebrilor săi părinţi, obişnuieşte să-şi facă timp în fiecare săptămână pentru a ieşi la o masă în oraş cu ei.

Lucy îşi însoţeşte adesea tatăl la evenimente oficiale

Paparazzi i-au surprins de nenumărate ori împreună, spre deosebire de ceilalţi doi copii ai actorului, cu care nu a fost văzut în public. Şi trebuie să recunoaştem că fiica cea mare a lui Danny DeVito şi a actriţei Rhea Perlman le seamănă perfect părinţilor ei. DeVito şi soţia sa au împreună trei copii - Lucy (34), Grace (32) şi băiatul Daniel Junior (30).

Danny DeVito, soţia sa Rhea Perlman şi fiica lor, Lucy DeVito

Danny DeVito şi Rhea Perlman s-au cunoscut la o piesă de teatru în care juca celebrul actor, în ianuarie 1971. La doar două săptămâni, cei doi s-au mutat împreună. Totuşi, nunta a avut loc 11 ani mai târziu, în ianuarie 1982.

Danny, Rhea şi Lucy.

Foto: Arhiva OK, Getty