Iată cum arată gemenii lui Ricky Martin!

24 aprilie, 2015
instagram png

În urmă cu aproape şapte ani, Ricky Martin a devenit tată a doi băieţi, graţie unei mame surogat. Din august 2008, viaţa cântăreţului s-a schimbat, fiind un părinte foarte activ în viaţa gemenilor Matteo şi Valentino.

În urmă cu aproape şapte ani, Ricky Martin a devenit tată a doi băieţi, graţie unei mame surogat. Din august 2008, viaţa cântăreţului s-a schimbat, fiind un părinte foarte activ în viaţa gemenilor Matteo şi Valentino.

Deşi îşi poate permite o bonă, şi chiar o armată de oameni, care să aibă grijă de gemenii săi, Ricky Martin preferă să fie el cel care are grijă îndeaproape de băieţei în vârstă şase ani şi jumătate.

Cântăreţul în vârstă de 47 de ani a postat de curând pe o reţea de socializare o fotografie emoţionantă surprinsă acum şase ani, pe când unul dintre băieţii lui era îmbăiat pentru prima dată.

image

Ataşat fotografiei, Ricky a scris mesajul ”Prima baie a băiatului meu. Ce repede trece timpul!”, semn că artistul duce dorul acelor vremuri.

image

Unele guri spun că mesajul artistului nu este altceva decât un indiciu că acesta îşi doreşte să devină tată din nou. Mai ales că această dorinţă şi-a exprimat-o şi cu alte ocazii.

image

Cert este că Ricky este un tată dedicat, care se preocupă îndeaproape de nevoile fiilor săi. Indiferent de îndatoririle sale profesionale, Ricky i-a ţinut aproape pe fii săi, drept dovadă stând şi fotografiile dese surprinse cu micuţii Matteo şi Valentino în compania tatălui său în diferite aeroporturi.

Sursa foto: Instagram / HeptaRecente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia