Iată cum arată la 17 ani fiica lui Steve Irwin, vânătorul de crocodili!

7 aprilie, 2015
bindi2014 jpeg

A crescut alături de tigri, crocodili sau şerpi, şi asta doar datorită faptului că tatăl său a fost Steve Irwin. Cu siguranţă vă amintiţi de micuţa Bindi, curajoasa blondină de doar câţiva anişori, care îşi urma tatăl peste tot.

A crescut alături de tigri, crocodili sau şerpi, şi asta doar datorită faptului că tatăl său a fost Steve Irwin. Cu siguranţă vă amintiţi de micuţa Bindi, curajoasa blondină de doar câţiva anişori, care îşi urma tatăl peste tot. Ei bine, acum fetiţa vânătorului de crocodili nu mai este chiar o ... fetiţă.

Bindi Irwin are aproape 17 ani şi este o adolescentă în toată regula. Născută pe 24 iulie 1998, Bindi a preluat iubirea faţă de animalele sălbatice de la părinţii săi: Steve şi Terri Irwin. Bindi avea doar opt ani pe când tatăl său a fost omorât de o pisică de mare.

image

La nouă ani de la moartea tatălui său, Bindi s-a transformat într-o frumoasă domnişoară, care frânge inimile băieţilor. Însă, să nu credeţi că asta este ocupaţia adolescentei. Bindi duce „moşternirea” tatălui său mai departe, onorându-i numele. Aceasta a apărut anul trecut în pelicula ”Intoarcerea pe insula din vis", care reprezintă continuarea comediei de aventuri"Insula din vis" din 2008, cuGerard Butler, Jodie Foster si Abigail Breslin în rolurile principale. În acest film, Bindi a jucat personajul principal.

image

În prezent, adolescenta se ocupă de organizarea evenimentelor care vizează protejarea animalelor sălbatice şi continua, împreună cu mama sa (50) şi fratele său (11), munca începută de tatăl său la Zoo Australia.

image

Sursă foto: Getty Images / Twitter / FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate