Iată cum arată prima iubită a lui Tom Cruise şi ce a declarat despre acesta!

22 martie, 2016
tom cruise jpeg

Tom Cruise este unul dintre cei mai faimoşi actori de la Hollywood. Cu toate acestea, sunt lucruri despre celebrul actor pe care nu le ştim. Ne referim, în primul rând, la lucruri care i s-au întâmplat lui Tom înainte ca acesta să cunoască faima. Ei bine, prima lui iubită, o femeie pe nume Diana Cox, s-a oferit să povestească acum câteva amănunte neştiute despre viaţa lui Tom Cruise.

Tom şi Diane. Foto: captură DailyMail

Deschizându-şi albumul foto, Diane le-a arătat celor de la DailyMail câteva fotografii nemaivăzute cu Tom Cruise, pe atunci Tom Mapother. În imagini, cei doi se îmbrăţişau, dat fiind faptul că aveau o relaţie amoroasă. O relaţie în timpul căreia Tom devenise ”posesiv”, iar Diane a ajuns să fie infidelă, ceea ce a şi dus la destrămarea cuplului, după doi ani în care s-au iubit.

Diane a mai povestit că l-a cunoscut pe Tom pe când acesta avea 18 ani, în timp ce ea avea doar 17. Cei doi şi-au întâlnit privirea la un bal, însă au vorbit prima oară la petrecerea de după bal.

”Amândoi ne-am abandonat partnerii şi apoi ne-am cuplat în timpul petrecerii de după bal.”, îşi aminteşte Diane despre întâlnirea din 1979 dintre ea şi Tom. ”Am ieşit de la baie şi el mă aştepta cu o sticlă de alcool, ne-am sărutat chiar acolo, în faţa băii. Nu am făcut sex în seara respectivă, dar a fost începutul relaţiei noastre.”, a declarat Diane.

Diane a avut curajul să vorbească şi despre viaţa intimă cu Tom, menţionând că acesta era un un bărbat potent, care nu refuza niciodată o partidă de sex: ”Făceam sex de câte ori puteam. Era un băiat cu un apetit sexual mare, la fel ca Austin Powers (personajul pe care îl juca în acea perioadă). (...) Dacă părinţii mei nu erau prin preajmă, foloseam maşina tatălui meu. Am folosit o dată şi garajul părinţilor lui.”.

Întrebată fiind despre cum era Tom înainte să devină faimos, Diane  îşi aminteşte că acesta era un băiat care se bucura de atenţia tuturor femeilor din jurul lui: ”Când s-a mutat în Glen Ridge era un playboy. Era nou în oraş şi arăta bine. Nu era un tip înalt, însăb avea un fund frumos şi avea un spirit încântător. Oamenii erau atraşi imediat de personalitatea lui.”.

Aşa arată Diane în prezent

Cei doi au avut o relaţie timp de doi, până când un prieten i-a spus lui Tom că Diane i-a fost infidelă. ”Voiam să mă văd şi cu alţi oameni, căci la un moment dat a devenit foarte gelos şi posesiv, iar eu nu eram obişnuită cu asta. Chiar i-am spus surorii sale că vreau să relaţionez şi cu alţii, poate asta ar ajuta relaţia”, a mai spus Diane.

Diane este căsătorită acum şi are trei copii.

Sursa foto: captură DailyMail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg