Iată cum s-au îmbrăcat vedetele prezente la premiera peliculei ”The Age of Adaline”!

20 aprilie, 2015

Ieri, vedetele şi-au făcut apariţia pe covorul roşu la premiera peliculei ”The Age of Adaline”, din New York. După cum era de aşteptat, celebrităţile au profitat de ocazie pentru a străluci în ţinute cât mai spectaculoase.

Ieri, vedetele şi-au făcut apariţia pe covorul roşu la premiera peliculei ”The Age of Adaline”, din New York. După cum era de aşteptat, celebrităţile au profitat de ocazie pentru a străluci în ţinute cât mai spectaculoase. Iată câteva dintre ele!

Blake Lively – rochie Monique L`Hullier

Toate privirile au fost aţintite asupra actriţei Blake Lively, duminica aceasta. Actriţa în vârstă de 27 de ani a păşit pe covorul roşu în compania mamei sale, Elaine, şi a fratelui său, Eric Lively, semn că soţul său, Ryan Reynolds, a rămas cu micuţa James acasă.

Blake a avut la acest eveniment o apariţie demnă de covorul roşu. Rochia aleasă i-a pus în evidenţă silueta armonioasă, care i-a conferit un aer senzual, dar şi rafinat în acelaşi timp. Cât despre accesorizarea, a fost una impecabilă, actriţa optând doar pentru o pereche de cercei şi câteva inele.

Click pe următoarea!

Şi actriţa Kelly Rutherford a fost prezentă la acest eveniment. Vedeta a optat pentru această ocazie o creaţie uşor fluidă, care i-a venit impecabil.

O altă prezenţă spectaculoasă a fost cea a sportivei Lindsay Vonn. Rochia lila, cu crăpătură în faţă, i-a venit de minune sportivei.

Peyton List a fost una dintre cele mai sexy prezenţe pe covorul roşu. Însă, ceea ce a atras atenţia a fost tocmai forma inedită a genţii.

Sursă foto: Hepta / WennRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg