Iată în ce ipostaze absolut jenante au fost fotografiate vedetele! Ce-o fi fost în mintea lor?!

21 august, 2017
foto ciudate jpeg

Credeam că le-am văzut pe toate! Însă aceste imagini ne dovedesc că starurile hollywoodiene au păstrat, ani de-a rândul, nişte secrete atât de incredibile! Iată dovada!

Bruce Willis

image

Nu, nu vezi dublu, ci renumitul actor chiar a pozat astfel încât să apară în dublu exemplar. Nu numai că ideea de-a apărea de două ori în aceeaşi fotografie ne deranjează, ci mai ales faptul că individul dovedeşte o mare tandreţe faţă de… el însuţi. Nu ne întrebaţi cum de a acceptat ditamai starul hollywoodian să apară într-o astfel de ipostază, că nu e limpede pentru nimeni despre ce campanie este vorba. Important e că imaginea nu este trucată, ci doar Photoshopată. De ce? Rămâne un mister.

Mike Tyson

image

Da, fostul mare campion la box adoră porumbeii, îi creşte, îi îngrijeşte şi se laudă cu ei peste tot. Dar nu, nu era necesar să vadă întreg mapamondul cum ţine el, cu braţele lui forţoase şi privirea lui de killer, nişte păsări… pupându-se. Ok, nu se pupă cu adevărat, dar asta a vrut să lase de bănuit artistul, adică fotograful care a făcut click fix în clipa esenţială. Of, unde o fi fost, la momentul cu pricina, PR-ul starului?! În pauza de ţigară? Inacceptabil!

Nicolas Cage

image

Actorul este un pic bizar, n-avem cum să ignorăm asemenea fapt evident, însă chiar şi pentru el pare prea mult această ipostază. Să stai tu, om în toată firea, să te traverseze o mâţă, care să-ţi dea şi cu coada pe la nas! Care-i ideea măreaţă, ce a vrut fotograful cu asemenea imagine? Nu ştim. Ce e limpede pentru toată lumea, însă, e că Nicolas nu a fost sfătuit cum trebuia de echipa care se ocupă de imaginea sa.

Sarah Jessica Parker

image

E adevărat, era tânără şi n-avea nicio idee că o să devină, într-o bună zi, starul unuia dintre cele mai de succes seriale tv şi că va fi, prin urmare, ruşinată la culme de această fotografie. Toată lumea face compromisuri, nu? Şi atunci de ce să ne luăm de biata femeie că a pozat cu o sticlă de ceva, nu contează ce, fix între picioare, de nici nu ne vine să vă spunem ce ne putem imagina…E posibil ca actriţa din Sex and the City să fi făcut o reclamă îndrăzneaţă la un soi de apă, care nu numai că-ţi dă energie, ci şi imaginaţie din plin. E posibil, însă de ce asemenea ipostază, zău?

Claudia Schiffer

image

Ştim cu toţii că în anii ’80, când Claudia era pe val, circulau tot felul de interpretări ciudate ale vestimentaţiei, coafurii şi, de ce nu?!, fotografiei. Doar fostul topmodel e dovada clară că s-a mulat perfect pe conceptul propus de fotograf şi asta chiar şi în detrimentul propriei imagini. Dar, remember, erau anii ’80, când ţinutele erau cât se poate de fistichii (ca să nu le zicem mai mult), iar imaginea de ansamblu – cel puţin surprinzătoare. Adică ne poate explica cineva de ce a fost nevoie ca Schiffer să o tragă de coadă pe Pantera Roz şi să-şi pună coada personajului între picioare de parcă ar fi cel mai sexy lucru pe care-l putea face?! Niciun răspuns? Aşa am rămas şi noi – fără replică!

Arnold Schwarzenegger

image

Ei, da, câtă tandreţe, câtă gingărşie! Câtă nebunie de fapt! Ce se întâmplă aici?! Un om în toată firea, pe jumătate dezbrăcat, ne arată drăgăstos o păpuşă. Deee ceeee? De ce nu, o să spuneţi. Bun! Începem să vedem şi noi o asemănare cât de cât. E vorba despre un film horror, în care apare o păpuşă gen Chucky şi un actor supercunoscut care s-a băgat şi el în cadru, ca să ne dea fiori pe şina spinării. E un adevărăt coşmar, aşa e, această fotografie!

Harrison Ford

image

Ce nu face omul de amorul artei, nu-i aşa? Pe bune, ce nu face? Că, după asemenea şedinţă foto, chiar că nu ştim ce a mai rămas de făcut. Sau de zis. Ok, o fi fost vorba despre o interpretare a unui rol din Planet of the Apes, o fi fost la un casting actorul şi a vrut să dea ce-avea el mai bun. Nicio problemă! Nimic nu e interzis sau inexplicabil la Hollywood! Dar parcă totuşi…

foto - preluare therichest.comRecente pe Ok! Magazine

anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg