Iată motivul despărţirii Irinei Shayk de Cristiano Ronaldo!

19 ianuarie, 2015

După ce zilele trecute a fost remarcată lipsa Irinei Shayek la un eveniment important din viaţa lui Cristiano Ronaldo au apărut primele zvonuri privind o despărţire între cei doi. Şi se pare că nu au fost false. Zilele trecute, un reprezent al fotomodelului de origine rusă

După ce zilele trecute a fost remarcată lipsa Irinei Shayek la un eveniment important din viaţa lui Cristiano Ronaldo, au apărut primele zvonuri privind o despărţire între cei doi. Şi se pare că nu au fost deloc false. Imediat după acest moment, un reprezent al fotomodelului de origine rusă a confirmat despărţirea de fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Iniţial, s-a zvonit că motivul despărţirii dintre cei doi este faptul că mama soacră nu se află în graţiile Irinei. Se pare că fotbalistul a vrut să planifice o surpriză pentru mama lui, făcându-şi apariţia pe neaşteptate la ziua ei de naştere. Motivul discordiei ar fi fost refuzul manechinul de a-l însoţi pe acesta la întâlnirea de familie.

Însă, odată cu confirmarea despărţirii, Irina a ţinut să lămurească şi acel zvon, spunând că nu e nimic adevărat în povestea cu soacra şi că nu acela este motivul despăriţirii dintre cei doi, însă că nu vrea să mai comenteze pe acest subiect.

"Orice zvonuri legate de o relaţie tensionată între Irina şi familia lui Cristiano sunt false şi nu au avut nicio influenţă asupra deciziei luate.", a fost declaraţia unui membru din echipa de PR a fotomodelului.

Unele guri rele spun că adevăratul motiv al despărţirii dintre cei doi este infidelitatea fotbalistului. Se pare că prin patul fotbalistului au trecut nu mai puţin de trei femei în timpul relaţiei acestuia cu Irina.Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg