Iată prima fotografie cu gemenii actriţei Zoe Saldana!

17 iunie, 2015
zoe saldana jpeg

Din decembrie anul trecut, Zoe Saldana şi soţul său, Marco Perego, sunt părinţii unei perechi de gemeni. Şi deşi actriţa şi-a făcut apariţia publică la scurt timp după naşterea celor doi, gemenii săi nu au fost prezentaţi încă presei, motiv pentru care toată lumea este curioasă în privinţa lor. Cu cine seamănă? Cum arată?

Din decembrie anul trecut, Zoe Saldana şi soţul său, Marco Perego, sunt părinţii unei perechi de gemeni. Şi deşi actriţa şi-a făcut apariţia publică la scurt timp după naşterea celor doi, gemenii săi nu au fost prezentaţi încă presei, motiv pentru care toată lumea este curioasă în privinţa lor. Cu cine seamănă? Cum arată? Ei bine, acestea sunt întrebări pe care ni le vom mai pune o perioadă de timp de acum în colo, căci actriţa nu vrea să le dezvăluie identitatea încă.

image

De curând, actriţa a postat pe Instragram o imagine în care gemenii săi sunt surprinşi de la spate, în timp ce erau distraţi de tatăl lor. Şi din câte a declarat actriţa ulterior, cam atât este ceea ce Zoe ne va arăta deocamdată. Aceasta a explicat că nu vrea să-i dezvăluie identitatea fără acordul lor, şi cum vorbim de bebeluşi de doar câteva luni, mai avem de aşteptat până când cei doi îşi vor exprima acordul.

Cu această ocazie, Zoe a vorbit şi despre faptul că recent a angajat două persoane de încredere pentru a le da o mână de ajutor în creşterea micuţilor, mai ales că agenda actriţei este foarte încărcată în ultima vreme. De asemenea, actriţa a mărturisit mândră că deşi fii săi, pe nume Cy şi Bowie, sunt gemeni identici, cei doi au demonstrat până acum că au personalitate foarte diferită.

Sursa foto: Getty Images / InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg